Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Czemu się nie pośmiejesz z przygłupich polaczków? Zakopują mięso w ziemi...
Zdarza się, że jakaś kurwa wysra 3kg mięsa i potem taki niedojeb chce żeby go nazywać Veni_Vidi .
Czemu się nie pośmiejesz z przygłupich polaczków? Zakopują mięso w ziemi...
Tak, Żydzi jedzą noworodki a wikingowie puszczają zwłoki na wodzie.
... a co on powiedział nie tak?Zdarza się, że jakaś kurwa wysra 3kg mięsa i potem taki niedojeb chce żeby go nazywać Veni_Vidi .
Temat nadaje się na Sadola ze względu na naśmiewanie się z majówki i aluzje do oponowania, ale akurat ta technologia pogrzebu jest lepsza od naszej.
ale akurat ta technologia pogrzebu jest lepsza od naszej.
Nie, jest nieefektywna, bez możliwości całkowitego spopielenia.
Nie ten zakres temperatur.
Poza tym to debilne było - ani zabawne, ani inteligentne.
Natomiast jest tam pogarda okazywana Polakom.
Nie, nie tym od majówek czy od pieczenia - wszystkim czytającym.
Ciebie to bawi?
;>
Natomiast (idę do ad remu) - należałoby rozpocząć tradycyjną dyskusję: czy rozpalać od góry, czy jednak od dołu.
O tym nie słyszałem, wiem tylko że tradycyjna maca powinna mieć w składzie krew chrześcijańskich dzieci, zaś obecnie sprzedają podróbki:
Bo to jest tradycyjny pogrzeb, podobnie jak u nas zakopywanie zwłok w całości. Zresztą u nas kościółkowi twierdzą że "chrześcijaninowi nie wolno kremować zwłok", bo w ten sposób parafia ma mniej dochodów z cmentarza.Nie, jest nieefektywna, bez możliwości całkowitego spopielenia.
Prawdziwych mac pewnie w zwykłym sklepie nie sprzedają, trzeba wiedzieć gdzie kupić. Mamy tu na Sadolu paru tropicieli żydowskich spisków, jeśli ktoś znalazł taki sklep, dajcie namiar.
O tym nie słyszałem, wiem tylko że tradycyjna maca powinna mieć w składzie krew chrześcijańskich dzieci, zaś obecnie sprzedają podróbki:
Ale, pochwal się może przepisem na staropolską nalewkę z liczi i z bananów, to jest out of topic ale zajebiste.
Ludziska, ten typ nosi taki telefon: clockworkpi.com/product-page/uconsole-kit-a-06
Nie, jest nieefektywna, bez możliwości całkowitego spopielenia.
Poza tym to debilne było - ani zabawne, ani inteligentne.
Natomiast jest tam pogarda okazywana Polakom.
Nie, nie tym od majówek czy od pieczenia - wszystkim czytającym.
Ciebie to bawi?
;>
Natomiast (idę ) - należałoby rozpocząć tradycyjną dyskusję: czy rozpalać od góry, czy jednak od dołu.
Potwierdzam.
Nie sra się we własne gniazdo.
Zdarza się, że jakaś kurwa wysra 3kg mięsa i potem taki niedojeb chce żeby go nazywać Veni_Vidi .
Wiesz dlaczego jesteś głupi? Bo za dużo razy przyjebałeś łbem o krawężnik jak nachlana stara ciągała cię w reklamówce po osiedlu
Potwierdzam.
Nie sra się we własne gniazdo.
No tak, oczywiście. Nie sra się we własne gniazdo, można natomiast nasrać w cudze; nie rzuca się śmieci na własnej działce, można za to ujebać przydrożne rowy; nie wylewa się szczyn w krzaki w ogrodzie, można natomiast skierować je do strumienia... Itd, itp
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów