📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Co jest lepszego od rozrywanych arabów na kawałki? Rozrywane arabskie dzieci. Czekamy z niecierpliwością.
Btw. Tytuł powinien brzmieć "Allah akbar begins".
Btw. Tytuł powinien brzmieć "Allah akbar begins".
i to ciekawe... na każdym filmie z małymi ciapatymi widać tylko chłopców a co się dzieje z dziewczynkami w tamtych rejonach.. można się tylko domyślać
ani jednego mi nie żal - bez mrugnięcia okiem można takiemu łeb odstrzelić bo to już przesiąknięte jest allahakbarem, wysadzaniem i strzelaniem do wszystkiego. Cały ten ciapatland powinno się wypierdolić atomówką i zaorać.
ani jednego mi nie żal - bez mrugnięcia okiem można takiemu łeb odstrzelić bo to już przesiąknięte jest allahakbarem, wysadzaniem i strzelaniem do wszystkiego. Cały ten ciapatland powinno się wypierdolić atomówką i zaorać.
Jak możecie pisać tak o dzieciach :/ szok...
jak wogole mozna porownywac muzułmański miot do dziecka ? Przeciez im blizej do szczura, niż do człowieka.
jak wogole mozna porownywac muzułmański miot do dziecka ? Przeciez im blizej do szczura, niż do człowieka.
brakowało tam hamerykańskiego śmigłowca którego załoga pomyślała by że to prawdziwy granatnik
myślałem, że będzie jakiś gwałt na dziewczynce czy coś a tu aby petarda, ehh
pakicito napisał/a:
@up
miałeś jakieś nieprzyjemne stosunki z jednym z nich?
Szukasz kogoś w podobnej sytuacji czy coś ?
Jak pamięta starego tylko z takiego filmiku? Co się dziwić?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów