📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
23 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
38 minut temu
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
W tą walizkę to by spokojnie trzech weszło, ale wolą walić w chuja. Jeszcze nie dostali zasiłku a już podróżują w luksusach.
Ich pomysłowość nie zna chyba granic, żeby tylko się dostać do UE, wyciągnąć zasiłek i nic nie robić. Jakby tą kreatywność wykorzystali w pracy u siebie, to chyba wyprzedziliby technologicznie amerykanów.
Zastanawia mnie taka determinacja. Nie pamiętam, żebym widział kiedykolwiek coś takiego w wykonaniu uchodźców wojennych, którzy zdają sobie sprawę z beznadziejności swojego losu. Jedyne przypadki, kiedy dało się zaobserwować taką determinację i taką pomysłowość dotyczą... "guerilla warfare" - czyli wojny partyzanckiej. Powstało na ten temat wiele opracowań i dość łatwo odnieść to do przykładów z przeszłości. Czy ludzie naprawdę są ślepi?
kiedys jeszcze trzeba bylo przemycac i wyszukiwac na to sposobow, tera zwystarczy ze podejdziesz pod europejska granice a kurwisko Merkel podstawi ci autobusy, da przyzwolenie na gwalty, kradzieze i dosypie socialu
Tytuł powinien brzmieć: "Zastosowanie imigrantów jako zamienne części samochodowe."
Tak zwana wada ukryta he he
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów