📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
przyklady nie-muzlumanin i kazdy inny tez ma IQ mniejsze od wieku swojej żony... nie rozumiem kawału.
Muzumanie to cioty .
po co mieszac do tego kozy?
tylko ciapate przegrywy dymają kozy
prawdziwe muzułmańskie gity ruchają tylko kobiety
a że przeważnie "dwunastki" ...
tylko ciapate przegrywy dymają kozy
prawdziwe muzułmańskie gity ruchają tylko kobiety
a że przeważnie "dwunastki" ...
Coraz chujowsze te pojazdy po ciapatych, byle napisać jakąś chujnie i zgarniać piwka, idź pan w chuj
Dlaczego małymi literkami napisałeś "mam małego kutasika + źródło" ^^
facebook.com/groups/niedlameczetow/ Jakby ktoś chciał link z podpisu
facebook.com/groups/niedlameczetow/ Jakby ktoś chciał link z podpisu
Setne powtórzenie zbitki ciapaty+koza też średnio świadczy o IQ tych autorów. Wyobraź sobie, że na imprezie ktoś opowiada dowcip o ciapatym i kozie. Większość się mniej lub bardziej śmieje. Po czym ty przestawiasz szyk i opowiadasz ten sam kawał. Patrzą na ciebie jak na idiotę i mają rację.
amoroso
Mi się wydaje, że większość tu tęskni za tym, żeby przelecieć choć kozę i stąd to odgrywanie się na zadowolonych z życia.
amoroso
Mi się wydaje, że większość tu tęskni za tym, żeby przelecieć choć kozę i stąd to odgrywanie się na zadowolonych z życia.
Właśnie wpadłem na pomysł jak strollować ciapatego
Mianowicie odnaleźć na googlu adres jakiegoś randomowego ciapatego i wysłać mu pocztą tatar z sokołowa
Mianowicie odnaleźć na googlu adres jakiegoś randomowego ciapatego i wysłać mu pocztą tatar z sokołowa
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów