18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Noside 2020-09-06, 13:17 9
A teraz szukaj "igły" w stogu siana
ukryta treść
https://pl.wikipedia.org/wiki/9K38_Ig%C5%82a

Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2020-09-06, 13:39 1
Noside napisał/a:

https://pl.wikipedia.org/wiki/9K38_Ig%C5%82a

To nie wygląda na "Igłę". Podobna ale się różni.
Zgłoś
Kriski 2020-09-06, 13:44 3
Bliżej PZR Grom

Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2020-09-06, 14:14
UP
Też widać różnice...
Zgłoś
woytasw 2020-09-06, 14:43 2
To najnowsza wersja Igła-S

milmag.pl/news/view?news_id=1610
Zgłoś
dmnunited 2020-09-06, 15:05
zajebiście, to jest pomysł na biznes; sprzedawanie ciapakom niesprawnej broni i niech się sami rozpierdolą własną bronią
Zgłoś
Robster 2020-09-06, 15:15 6
dmnunited napisał/a:

zajebiście, to jest pomysł na biznes; sprzedawanie ciapakom niesprawnej broni i niech się sami rozpie**olą własną bronią

Jak dla mnie broń była sprawna, tylko ten debil strzelał pod zbyt dużym kątem i gazy wylotowe wyrwały mu wyrzutnię z rąk.
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2020-09-06, 15:32 1
dmnunited napisał/a:

zajebiście, to jest pomysł na biznes; sprzedawanie ciapakom niesprawnej broni i niech się sami rozpierdolą własną bronią

CIA kupowało polskie Strzały w Mesko dla mudżahedinów w Afganistanie (oczywiście nieoficjalnie). Rakiety były wadliwe. Często nie strzelały wcale, bądź wybuchały od razu po wciśnięciu spustu.
Dopiero Stingery zrobiły ruskim śmigłowcom poważny problem...

Robster napisał/a:

Jak dla mnie broń była sprawna, tylko ten debil strzelał pod zbyt dużym kątem i gazy wylotowe wyrwały mu wyrzutnię z rąk.

Chyba nie wiesz, jak te rakiety działają.
Zgłoś
woytasw 2020-09-06, 15:34
Robster napisał/a:

to masz złe zdanie

infowsparcie.net/wria/o_autorze/strzala_2m.html
Zgłoś
Tryper 2020-09-06, 16:10 1
Ja pierdole Stinger z Aliexpress

Zawsze stoi.
Zgłoś
tigerqaz 2020-09-06, 17:51
Wada fabryczna... ciapatego

Statystycznie wypada jedna śmierć na jednego człowieka.
Zgłoś
~_Yarko_ 2020-09-06, 18:04 13

Nagrane podczas International Army Games-2020.
Zgłoś
SalirSI 2020-09-06, 18:32 6
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:

CIA kupowało polskie Strzały w Mesko dla mudżahedinów w Afganistanie (oczywiście nieoficjalnie). Rakiety były wadliwe. Często nie strzelały wcale, bądź wybuchały od razu po wciśnięciu spustu.
Dopiero Stingery zrobiły ruskim śmigłowcom poważny problem...
Chyba nie wiesz, jak te rakiety działają.

warto dodać, że były wadliwe bo KGB czy tam GRU bardzo dobrze wiedziały że CIA to kupuje i specjalnie je sabotowali, a nie że były wadliwe bo były wadliwe.

druga sprawa, na końcu filmiku widać że rura ma dalej założoną zawleczkę na końcu, i ot cała tajemnica
Zgłoś
cedrikk 2020-09-06, 19:52
Ta bazooka to chyba z Ali express
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów