El-Birmingham, Emiraty Brytyjskie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
El-Birmingham, Emiraty Brytyjskie
Wypad do swojego kraju Angole!
Anglia- niegdyś kraj najgroźniejszych zadymiarzy i bijatyków, dzisiaj w tym kraju częściej ciapaty napierdala rodowitych obywateli tego kraju. Nie pozwólcie sobie wmówić, że gdy wpuścimy te bydło to narodowcy nie dadzą im żyć, bo będą mieli większe prawa jak Ty czy ja. I nie łudźcie się, że pójdą dalej, bo za niski socjal, oni nie za takie pieniądze nie nie robią.
Cóż, znów trzeba będzie powołać jakiś dywizjon, może 2303 i napierdalać ich pomagając angolom.
koolowsky napisał/a:
A wiecie, że te szczury pójdą do pierdla na długo? Brytyjskie prawo w takich kwestiach jest bezwzględne.
Taaa
Jak nic próbowali wystawiać mandaty za parkowanie pod meczetem...
Musashi_Miyamoto napisał/a:
Tu jeszcze świeżynka
I nikt nie zauważył, że to z Rosji? Żadnych komentarzy, że wkrótce u nas?
Sadole to jednak durne. Albo wypierają fakty, że Rosja jeszcze bardziej zislamizowana niż UE.
TwójCzarnyPan napisał/a:
I nikt nie zauważył, że to z Rosji? Żadnych komentarzy, że wkrótce u nas?
Sadole to jednak durne. Albo wypierają fakty, że Rosja jeszcze bardziej zislamizowana niż UE.
Bardziej zislamizowana niż UK czy Deutsche schweine czy francuskie bagiety?
Źródło: biuro statystyk znalezionych w dupie.
Jebane samozwańcze parkocwele
Pedator napisał/a:
Birmingham to miasto o jednym z największych wskaźników przestępczości w Europie. Pracować tam jako nieuzbrojony cieć parkingowy, to ja bym wolał być żołnierzem izraelskim w strefie gazy.
Co ty pierdolisz, w Bham spokojnie jest. 146 przestępstw na 1000 mieszkańców w skali roku. W Barcelonie jest 540/1000
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów