Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Co oni "specjalistów" z TVP info pozatrudniali, co za głąby.
W dobie powszechnego dostępu do internetu i uzależnienia od socialmedia, takie cięcie tego znanego większości zainteresowanych filmiku jest zwyczajnie głupie.
Co oni "specjalistów" z TVP info pozatrudniali, co za głąby.
Nie, to by wyglądało na TVN
Nie, to by wyglądało na TVN
TVN to też propaganda choć na ciut wyższym poziomie, TVP to typowa siermiężna propaganda dla bezmózgich troglodytów.
TVN to też propaganda choć na ciut wyższym poziomie, TVP to typowa siermiężna propaganda dla bezmózgich troglodytów.
Tvp to telewizja reżimowa . A tvn gówno lewaków
Tvp to telewizja reżimowa . A tvn gówno lewaków
TVP zawsze jest reżimowa i w zależności od wladzy która rządzi
Jedyna obiektywna telewizja na świecie zawsze zerwane informacje tam są
TVN-owi lepiej wychodzi bo mają doświadczenie, ich rodzice robili to jeszcze za sowieckiej okupacji w PRL. A co do różnic to główna jest taka że TVP jest w Polskich, a TVN w żydowskich rękach.
TVN-owi lepiej wychodzi bo mają doświadczenie, ich rodzice robili to jeszcze za sowieckiej okupacji w PRL. A co do różnic to główna jest taka że TVP jest w Polskich, a TVN w żydowskich rękach.
Dlatego teraz sytuacja w mediach jest o tyle ciekawa - że jeżeli jesteś za Pisiorami, to se włączysz TVP i oglądasz ich "papkę", a jak jesteś za Platformersami to włączasz TVN i oni Ci kisiel z mózgu robią - jak by nie wyszło, najlepiej jest nie włączać telewizora tylko wpaść na Sadistica
Dlatego teraz sytuacja w mediach jest o tyle ciekawa - że jeżeli jesteś za Pisiorami, to se włączysz TVP i oglądasz ich "papkę", a jak jesteś za Platformersami to włączasz TVN i oni Ci kisiel z mózgu robią - jak by nie wyszło, najlepiej jest nie włączać telewizora tylko wpaść na Sadistica
Polać temu panu.
Nie oglądał TVN-u
TVP, Trwam i Polsatu
Kraby łowił z netu.
Hej, ha, kolejkę nalej
Hej, ha, piwerka wznieśmy
Niechaj żyje nam sadistic
CHWD dziadkom leśnym
Kiedyś żył marynarz, który
Nie oglądał TVN-u
TVP, Trwam i Polsatu
Kraby łowił z netu.
Hej, ha, kolejkę nalej
Hej, ha, piwerka wznieśmy
Niechaj żyje nam sadistic
CHWD dziadkom leśnym
"był raz jeden pelikan
we wszystko zawsze wierzył
TVN i Polsat łykał
Foliarzom nie wierzył.
Aż pewnego razu kiedyś
Przyszła na świat wielka Bida
trzeba teraz w Chipy wierzyć
I ofiary COVIDA......
Ogólnie zgadzam się, ale jest w tym wszystkim jedna, kolosalna różnica: TVN to telewizja PRYWATNA i nic za nią nie płacę - chcę to oglądam, nie chcę to mam wyjebane...
Ale TVP to telewizja PAŃSTWOWA (żeby nie powiedzieć teraz modnie - NARODOWA), za którą każą mi płacić abonament a ona jeszcze dostaje 2 mld zł dotacji z kasy państwowej. I za to dostaję takie gówno!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów