Dziękujemy za podzielenie się tą wiedzą
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Dziękujemy za podzielenie się tą wiedzą
NIby biały a głupi
TrzyDwaJeden napisał/a:
Oooo, jest i znawca transów XD
Nie muszę się doktoryzować z tematu, żeby mieć wyrobione zdanie. Tak samo nie muszę mieć dyplomu pediatry i psychologa, żeby określić tak Twój wiek jak i zawód wykonywany.
Gniazdo os. Te zrobiły sobie z błota. Z racji, że się boję takich latających gówienek to nawet bym tego nie dotykał.
PabloSkills napisał/a:
Gniazdo os. Te zrobiły sobie z błota. Z racji, że się boję takich latających gówienek to nawet bym tego nie dotykał.
Ja kurwa tak samo... Jak leci koło mnie szerszeń to mówię. Kurwaaa leci Messerschmit ale ja się tego skurwiela boję grrr
3Palce_w_Natalce napisał/a:
Ja kurwa tak samo... Jak leci koło mnie szerszeń to mówię. Kurwaaa leci Messerschmit ale ja się tego skurwiela boję grrr
Pszczół naszych w ulach się tak nie boję, od os uciekam/odganiam się, ale od szerszenia to spierdalam, że zabiłbym wszystkich na drodze. Kiedyś kosiłem trawę w ogrodzie to taki wielki podleciał, że mi kosiarkę zagłuszył. Dasz wiarę??? Do dziś większego mutanta nie widziałem. Azjatyckie potrafią już do nas zawędrować.
PabloSkills napisał/a:
Pszczół naszych w ulach się tak nie boję, od os uciekam/odganiam się, ale od szerszenia to spierdalam, że zabiłbym wszystkich na drodze. Kiedyś kosiłem trawę w ogrodzie to taki wielki podleciał, że mi kosiarkę zagłuszył. Dasz wiarę??? Do dziś większego mutanta nie widziałem. Azjatyckie potrafią już do nas zawędrować.
Szerszeń czy osa was nie zaatakuje raczej podleci obejrzeć. Wystarczy nie robić gwałtownych ruchów.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów