18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
rksrobert 2013-05-27, 23:14
@burn1878 Buraku z największej wsi w Polsce. Skąd w tobie tyle agresji i dlaczego opisałeś samego siebie?
Zgłoś
Zona_Putina 2013-05-27, 23:16
Ja jebie jeszcze powinien puder na twarz nałożyć...
Zgłoś
Lopez 2013-05-27, 23:19 1
Yebau po chuj wrzucasz własny film i jeszcze komentujesz to że dobrze mówisz. No ja pierdole, masz swój fanpage na fb "Puchałkę" i won z tym filmikiem tam.
Zgłoś
Sndm 2013-05-27, 23:19 2
!Timon napisał/a:

@Sndm

Napisz czego słuchasz to pośmiejemy się razem.

Black metalu i progresywnego rocka.
Zgłoś
korinogaro 2013-05-27, 23:20
Jaki pojeb... nikt u brudasów nie mówi, żeby przestali odpierdalać szopkę ze swoim pedofilem i nie lepszym bogiem bo za to jest co najmniej kara więzienia a gdzieniegdzie śmierci...
Zgłoś
tepad.no 2013-05-27, 23:21
Pierdolenie 3po3 typu: "niech sobie przyjezdzaja do pracy, to jest ok, to jest dobre dla gospodarki" mam juz za soba(idealistyczne lata mlodosci). Wyjedz sobie kolego na zachod i zamieszkaj wsrod ciezko pracujacych murzynow. Moze nie obetna ci glowy ale calkiem prawdopodobne jest, ze okradna, zrobia syf kolo domu czy porysuja auto i nie beda widzieli w tym nic zlego. To jest inna kultura, w ktorej nie przywiazuje sie wagi do praworzadnosci, zaufania spolecznego.
Zgłoś
ProVVe 2013-05-27, 23:21
Tak to jest dawajcie im więcej kasy, wolności i tolerancji... Jeszcze wszyscy biali będą do nas uciekać... Ale martwi mnie jedna rzecz... Wraz z przejęciem kraju przejmą technologię, a co za tym idzie sprzęt wojskowy... Kurwy dostaną za free dorobek białego człowieka... Nawet go kurwa obsługiwać nie będą potrafili...

Ola gringo
Zgłoś
ellsworth 2013-05-27, 23:23 1
zigistifler napisał/a:

pierdoli a nie mądrze gada
tu macie coś co może wam przedstawi problem (film dawno był już u nas na forum ale jak widać jeszcze nie dotarł do wszystkich )

Zacznijmy od tego, ze autor nie ma nawet pojęcia ile jest krajów w Unii Europejskiej, twierdzi ze 31 (ja pierdole!) i chce prognozowac przyszłosc nie majac pojecia o teraźniejszości
Zgłoś
burn1878 2013-05-27, 23:28
rksrobert@
Agresja nie bierze się z niczego.Poczytaj poprzedzające komentarze.Tak jest na każdym kroku,idioci zamiast skupić się na sednie sprawy,czyli tym co mówi chłopaczek to obrzucają go błotem za to jak wygląda...co to za jakaś pierdolona mentalość? Zawiść,zazdrość,stłamsić kogoś i zmieszać z błotem bo samemu się czegoś nie ma,czy nie chce się czegoś osiągnąć.

I burakiem kolego,to jesteś ty.Ja indywidualnie nikogo nie obraziłem (ty własnie to zrobiłeś),stwierdziłem tylko fakt i wyrzygałem przy tym grupie ludzi ich komleksy.Niech każdy oceniane w życiu zacznie od siebie,a świat będzie piekniejszy.
Zgłoś
szponiasty 2013-05-27, 23:29
Widać reforma edukacji poskutkowała. Rośnie banda kretynów łatwych do wysterowania w dowolnym kierunku. Dzisiaj największym wrogiem są ciapaci (bo mają ropę i złoto). A nie korporacje, przez których przekręty i "interesy" świat jest w bagnie (o politykach nie wspominam, bo to tylko marionetki do odgrywania teatrzyku na ekranie)... Przed rokiem 2000 i rajdem na bliski wschód, jakoś nie było problemu "multi kulti". Ale to zbyt odległa historia, dla was.

"Watch these Navy SEAL Team VI families and other family members as they reveal the Obama Administrations culpability in death of their sons in the fatal helicopter crash in Afghanistan following the successful raid on bin Laden's compound. This is a powerful and riveting briefing thatincluded some of America's most significant military leaders."

Wymagany angielski na poziomie dobrym.

/watch?v=rqtJrJ40Cio

PS. Sracie się z kilkoma nagłośnionymi w TV morderstwami, a tym czasem w Bagdadzie zginęły setki, w zamachach. Do tego odkryto trzy masowe groby (łącznie ok 1000 ciał), ludzi pomordowanych przez armię USA w 2004-2006. Google.
Zgłoś
A................n 2013-05-27, 23:34
Istotą problemu nie są arabowie ale ich religia będaca nawozem dla kariery radykałów, potrafiących przeinterpretować kazdą religie na swoją korzyść. Radykałowie też nie wzięli sie z niczego ktoś to ziarno zasiał, no właśnie kto...

Jak dla mnie każdy z imigrant z bliskiego wschodu powinien zadeklarować ateizm. Wiadomo że zaden radyklany pojeb nie wyrzekł by sie swej religii byle tylko dostać sie do kraju. Przybywali by ludzie o nieco szerszych horyzontach zorientowanych na samorealizację aniżeli robienie 10 bachorów pobieranie zasiłków i narzucanie religijnych pierdół.
Zgłoś
Jendor 2013-05-27, 23:45
ehh, a wystarczyło wyjeb@ć social i po kłopocie, wszyscy zapierd@laja na siebie i taki muzułmanin nie robiłby 8 dzieci tylko 1 lub 2 , a jak by zrobił nie miałby czym wyżywić i prosta selekcja naturalna, ba nawet by nie przyjechał do kraju (przykład Polska , mały social = mało brudasów) ...
btw, nadal się dziwię że lewackie pierdol@nie na temat socialu i tolerancji jeszcze jakimś ludziom przechodzi przez gardło ...
Zgłoś
!Timon 2013-05-28, 0:04
@Sndm

Rock progresywny nie przemawia do mnie w ogóle ale niegdyś się KAT'a słuchało.
"A może świat do wieczny mord? Marzenia swe maluje krwią?" Ach ten nastoletni bunt.

@szponiasty

Powiedz mi co w Twoim/Naszym życiu zmieniają masowe morderstwa w Iraku dokonane przez Amerykanów [jeśli to oczywiście prawda]?
Dla porównania ruch radykałów islamskich na terenie UE może na nasze życie wpłynąć bardzo szybko. Ciapaci w swoich ciapatych krajach nie są istotnym problemem ale ciapaci w Europie na chwile obecną są dużym problemem.

Białe jest białe, czarne jest czarne a czerwone jest wredne.

Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.
Zgłoś
skillah 2013-05-28, 0:05 1
Zpedalony znawca tematu,

ermail.pl/klik/UHBeZA==
Zgłoś
Eliot Imperio 2013-05-28, 0:11
Nie wierzę komuś, kto twierdzi ze mówi mądrze, a na ścianie ma plakat z gry. No sorry koleś, ale w chociaż w strone okna byś się obrócił.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów