Nawet dobrze powiedziane
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
39 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Nawet dobrze powiedziane
Zaraz przyjdą obrońcy ssąbatona i Cię zjadą, broniąc ukochanego kindermetalu.
Piwo za mądre słowa.
Piwo za mądre słowa.
pierdoli a nie mądrze gada
tu macie coś co może wam przedstawi problem (film dawno był już u nas na forum ale jak widać jeszcze nie dotarł do wszystkich )
p.s a co do gościa który niby mądrze gada
tu macie coś co może wam przedstawi problem (film dawno był już u nas na forum ale jak widać jeszcze nie dotarł do wszystkich )
p.s a co do gościa który niby mądrze gada
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
W sumie Jebał nic nowego nie wprowadził do tematu i mówi o oczywistościach.
Niby vlog, niby wygląd pedała, ale mądrze gada i dałem piwo.
@2up Przynajmniej nie kozę.
żadna tam ciekawa, w chuj popularna to opinia, na standardy tego portalu można wręcz powiedzieć że chujowa. Na tym portalu ludzie chcą arabskiej posoki na chodnikach a nie spokojnej koegzystencji z islamistami. Fajnie że ma zajęcie, vloga sobie prowadzi ale nic nowego w tej sprawie do tematu nie wniósł.
mopet napisał/a:
żadna tam ciekawa, w chuj popularna to opinia, na standardy tego portalu można wręcz powiedzieć że chujowa. Na tym portalu ludzie chcą arabskiej posoki na chodnikach a nie spokojnej koegzystencji z islamistami.
zacne podsumowanie
up - dokładnie. Nic ciekawego nie powiedział. Wiem w temacie więcej niż on a jakoś nie robię głupich vlogów. Może dlatego że nie mam takiej zajebistej zaczeski
Nie ma to jak wrzucanie samego siebie i pisanie w trzeciej osobie. B|
@Sndm
Napisz czego słuchasz to pośmiejemy się razem.
Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.
Napisz czego słuchasz to pośmiejemy się razem.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów