18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
palladynkaka 2013-05-28, 0:18
gówno wie o kozojebcach
Zgłoś
alfLeso 2013-05-28, 1:27
Panowie spoko, wkrótce będziemy ich zabijać.
Zgłoś
niwet 2013-05-28, 4:06
problemem nie jest tylko zmiana kultury, zabijanie mieszkańców. Myślę, że oprócz tego gówna które niesie za sobą Islam, problemem będzie stan gospodarki, gospodarkę państwa powinni trzymać mieszkańcy i obywatele kraju a nie rodzinki kozojebców co przyjeżdżają po 2 później z dwóch robi się 4 a z 4 robi się 16, nim się obejrzy człowiek familia kozojebców rośnie w siłe, sra po krzakach i kradnie miejsca pracy, przy tym osłabiając gospodarkę.

Gościu niezła ciota, raz mówi o kozojebcach o ruchaniu kóz i sraniu gdziekolwiek, a później nazywa ich ludźmi "kultury" arabskiej. I te klnięcie na siłe żeby zabrzmiał bardziej po męsku.

Mówi jeszcze ze nie będzie miał pretensji ze Europa będzie zislamizowana a pozniej co innego.

debil i tyle
Zgłoś
Wyzysk 2013-05-28, 5:52
shimaizuro napisał/a:

Uprzedzę was, ciekawe kiedy będą dawać za to bana:

Obrazek

To nie jaranie się islamem tylko przestawienie tego co spotka nas w przyszłości deklu... Chyba nie znasz pojęcia jarania się czymś.

Co do tego "JEBA" to zgadzam się w pełni z wypowiedzią @zigistifler
Zgłoś
Thadeus88 2013-05-28, 6:11
Jak w przepwiedniach, islam zaleje europę;p Napewno oni chce spokojnej koegzystencj yhy. Nie oszukujmy się, zachód już ma reke w nocniku, ale jest nadzieje bo kozojebcom sie robic nie chce i zachód upadnie gospodarczo, daleko nie pociągną na budkach z kebabami;p Niestaty wymarli europejczycy zachodni zostawią po sobie nowoczesny sprzęt militarny....Ale co tam, przecież kościół katolicki to samo zło mimo że był fun damentem także polskiej kultury, rodzina jest niemodna skoro zamiast dziecka można miec drogie auto i wczasy w turcji (sic) , ogólnie pasowało by byc tolerancjnym na inne kultury bo zaraz bedzie publiczne napiętnowanie. Co do tolerancji. Myśle że dlatego w krajach UE jest to tak propagowane, ponieważ rządy wiedzą już że europa bedzie zdominowana i tego odwrócici cię nie da. A małżeństwa homo są nieudolną próbą o dziwo ratowania sytuacj, ponieważ nie od dzisiaj zabiera się biednym rodziną dzieci, a dostają bogate, przeważnie homosie są raczej bogate i NAPEWNO nie ciapate czy tam inne.Oczywiscie dla mnie to chore. In vitro też jest taką próbą. Jedynie premier australii otwarcie postawil sprawę co do islamu niestety nie jestem w stanie pokazać materiału ale był już kiedyś na portalu.
W skrócie to: Australia powstała na fundamentach europejskich i katolickich, zbudowana przez katolików dla katolików, nasze granice są otwarte, jeśli komuś krzyż nie odpowiada, może wyjechać. Nie jest to cytat. Czyli dało się. Nagle w europie biali się budzą, nacjonaliści w anglii i niemczech, ale jest ich za mało i niestety też atakują polaków ato już ich duży błąd. Hejtujcie mam to gdzieś, jedno jest pewne. Dla EU to europejczyczy są problemem nie islam
Zgłoś
maniek88op 2013-05-28, 8:47
burn1878 jedz jaja
Zgłoś
Robot 2013-05-28, 11:26
Ehh... I pewnie trzeba będzie spierdolić do Rosji, tam zorganizować siły i dopiero ruszyć znów na zachód bijąc i mordując aż dojdzie się do Portugalii i z islamskiej Europa stanie się komunistyczną, cały teatrzyk rozpocznie się od nowa. Na 100% islamizacja nie będzie przebiegała spokojnie, w końcu żyłka tolerancji pęknie. Oczywiście to wszystko jest grzeszne i złe postępowanie, no ale kurwa mać, nadstawić drugi policzek i dać urżnąć sobie łeb licząc, że zaraz wyskoczę z ciała i uściskam się z Jezusem? :/

Matematyka, fizyka, chemia, informatyka, kulturystyka.
Zgłoś
Matikens 2013-05-28, 12:46
Typ który sam sobie polizał dupę mówiąc ze dobrze gada, ja pierdole
Zgłoś
zaba711 2013-05-28, 16:00
Tyle na ten temat.
Zgłoś
janpawelpedofil 2013-05-28, 16:26
Thadeus88 napisał/a:

Nagle w europie biali się budzą, nacjonaliści w anglii i niemczech, ale jest ich za mało i niestety też atakują polaków ato już ich duży błąd. Hejtujcie mam to gdzieś, jedno jest pewne.

To polaczky cancer tez wypierdola deal with it. Dla nich taka sama zaraza jak ciapaci - jak wypierdolic to wszyskich. Lobbujac to bedziesz truskawki zbieral tu za %
Zgłoś
szponiasty 2013-05-28, 18:07
Zachód ma rękę w nocniku na własną prośbę kretyni. Biegajcie dalej z szabelką po wszystkich krajach bliskiego wschodu i afryki, kradnijcie ich ropę i złoto. Na pewno będzie jeszcze lepiej dzięki temu. Idioci.
Zgłoś
Thadeus88 2013-05-28, 20:27
janpawelpedofil napisał/a:

To polaczky cancer tez wypierdola deal with it. Dla nich taka sama zaraza jak ciapaci - jak wypierdolic to wszyskich. Lobbujac to bedziesz truskawki zbieral tu za %

Tyle że polacy nie zarzynają żołnierzy na ulicy , nie każą innym ubierac sie czy zachowywać jak nakazuje koran, jak anglicy czy niemcy rodowici nie zauważają różnicy to ich sprawa z resztą są u siebie i niech robią co chcą. Chodziło mi o to że my i oni to ta sama kultura, a nie ciapata. Ja osobicie zostane w kraju i bede robił za grosze ale u siebie i mam zamiar sie czuc jak u siebie

szponiasty napisał/a:

Zachód ma rękę w nocniku na własną prośbę kretyni. Biegajcie dalej z szabelką po wszystkich krajach bliskiego wschodu i afryki, kradnijcie ich ropę i złoto. Na pewno będzie jeszcze lepiej dzięki temu. Idioci.

Islamizacja europy rozpocząła sie dużo wczesniej niz bieganie z szabelką za beduinami i ich ropą. Zaczęło się zaraz po wojnie gdy niemcy zach. podpisali pakty z turcją a francuzi otworzyli granice dla byłych kolonii. Teraz wszystkie operacje łączą sie z dostepem do ropy i bezpieczeństwem energetycznym, nie oszukujmy sie ludzie za to umierają.
Zgłoś
S................k 2013-05-28, 20:42
Skoro jest to nieuniknione tylko jedna myśl przychodzi mi do głowy, unia europejska stanie się unią muzułmańską i z Rosją rozpierdolą USA i Izrael. To dziwne bo słyszałem, że to żydzi maczają palce w całym tym multikulti.
Zgłoś
Thadeus88 2013-05-29, 6:38
SzurniętyKrólik napisał/a:

Skoro jest to nieuniknione tylko jedna myśl przychodzi mi do głowy, unia europejska stanie się unią muzułmańską i z Rosją rozpierdolą USA i Izrael. To dziwne bo słyszałem, że to żydzi maczają palce w całym tym multikulti.

Ciekawe co na to wszystko chiny, z tego co wiem zajmują afryke. Narazie gospodarczo, już francuzów wyparli z byłych kolonii
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów