Nawet dobrze powiedziane
Nawet dobrze powiedziane
Gościu niezła ciota, raz mówi o kozojebcach o ruchaniu kóz i sraniu gdziekolwiek, a później nazywa ich ludźmi "kultury" arabskiej. I te klnięcie na siłe żeby zabrzmiał bardziej po męsku.
Mówi jeszcze ze nie będzie miał pretensji ze Europa będzie zislamizowana a pozniej co innego.
debil i tyle
W skrócie to: Australia powstała na fundamentach europejskich i katolickich, zbudowana przez katolików dla katolików, nasze granice są otwarte, jeśli komuś krzyż nie odpowiada, może wyjechać. Nie jest to cytat. Czyli dało się. Nagle w europie biali się budzą, nacjonaliści w anglii i niemczech, ale jest ich za mało i niestety też atakują polaków ato już ich duży błąd. Hejtujcie mam to gdzieś, jedno jest pewne. Dla EU to europejczyczy są problemem nie islam
Matematyka, fizyka, chemia, informatyka, kulturystyka.Nagle w europie biali się budzą, nacjonaliści w anglii i niemczech, ale jest ich za mało i niestety też atakują polaków ato już ich duży błąd. Hejtujcie mam to gdzieś, jedno jest pewne.
To polaczky cancer tez wypierdola deal with it. Dla nich taka sama zaraza jak ciapaci - jak wypierdolic to wszyskich. Lobbujac to bedziesz truskawki zbieral tu za %
To polaczky cancer tez wypierdola deal with it. Dla nich taka sama zaraza jak ciapaci - jak wypierdolic to wszyskich. Lobbujac to bedziesz truskawki zbieral tu za %
Tyle że polacy nie zarzynają żołnierzy na ulicy , nie każą innym ubierac sie czy zachowywać jak nakazuje koran, jak anglicy czy niemcy rodowici nie zauważają różnicy to ich sprawa z resztą są u siebie i niech robią co chcą. Chodziło mi o to że my i oni to ta sama kultura, a nie ciapata. Ja osobicie zostane w kraju i bede robił za grosze ale u siebie i mam zamiar sie czuc jak u siebie
Zachód ma rękę w nocniku na własną prośbę kretyni. Biegajcie dalej z szabelką po wszystkich krajach bliskiego wschodu i afryki, kradnijcie ich ropę i złoto. Na pewno będzie jeszcze lepiej dzięki temu. Idioci.
Islamizacja europy rozpocząła sie dużo wczesniej niz bieganie z szabelką za beduinami i ich ropą. Zaczęło się zaraz po wojnie gdy niemcy zach. podpisali pakty z turcją a francuzi otworzyli granice dla byłych kolonii. Teraz wszystkie operacje łączą sie z dostepem do ropy i bezpieczeństwem energetycznym, nie oszukujmy sie ludzie za to umierają.
Skoro jest to nieuniknione tylko jedna myśl przychodzi mi do głowy, unia europejska stanie się unią muzułmańską i z Rosją rozpierdolą USA i Izrael. To dziwne bo słyszałem, że to żydzi maczają palce w całym tym multikulti.
Ciekawe co na to wszystko chiny, z tego co wiem zajmują afryke. Narazie gospodarczo, już francuzów wyparli z byłych kolonii
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów