Jest to całkiem ciekawy projekt, mianowicie drewniana kostka, która otwiera się tylko po wykonaniu odpowiedniej kombinacji, w tym przypadku jest to ułożenie jej do góry numerami: 1, 3, 5, 2, 4, 6, po czym następuje otwarcie schowka. Aby cały system działał potrzebny jest sensor ruchu, procesor oraz specjalnie napisany program, cała kostka wraz z osprzętem jest domowej roboty, miłego oglądania
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W przyszłym roku na MWK (Marsz Wyzwolenia Konopi) wszyscy będą chodzić z kostkami xD
siekiera i po sprawie.
Ma "ciekawą skrytkę" i nic w niej nie trzyma.
o takiej skrytce chyba byla mowa w materiale o polskim super szpiegu niedawno zamieszczonym na sadisticu więc paten ma juz jakies >20 lat
Polecam zabawę w Geocaching.
Zaciekawieni znajdą w I-necie w czym rzecz.
Sam wam nie podam żadnych wskazówek. Ponieważ zabawa polega na tym, by robił to autor.
Inteligentnym powinna wystarczyć nazwa gry.
Do zobaczenia na ścieżkach!
Zaciekawieni znajdą w I-necie w czym rzecz.
Sam wam nie podam żadnych wskazówek. Ponieważ zabawa polega na tym, by robił to autor.
Inteligentnym powinna wystarczyć nazwa gry.
Do zobaczenia na ścieżkach!
Suma oczek na przeciwległych ścianach powinna wynosić 7. Nawet to potrafią zepsuć.
Jaki sensor ruchu? Przecież dalej na filmiku jest pokazane, to najzwyklejsza samoróbka - zatem do wykonania nie jest potrzebny sensor ruchu tylko rurki i kulka. Bawiłem się w programowanie mikrokontrolerów i wiem, że ten projekt wcale nie jest trudny, mimo to wielkie gratulacje za to co najważniejsze - pomysłowość.
...ciekawe jak to będzie z otwieraniem jak już bateryjki padną
Zkirtaem napisał/a:
Jaki sensor ruchu? Przecież dalej na filmiku jest pokazane, to najzwyklejsza samoróbka - zatem do wykonania nie jest potrzebny sensor ruchu tylko rurki i kulka. Bawiłem się w programowanie mikrokontrolerów i wiem, że ten projekt wcale nie jest trudny, mimo to wielkie gratulacje za to co najważniejsze - pomysłowość.
Kilku panów wyżej dało już ciekawe rozwiązania
No to czekamy na Hellraisera Kostka ju z jest
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów