Jest to całkiem ciekawy projekt, mianowicie drewniana kostka, która otwiera się tylko po wykonaniu odpowiedniej kombinacji, w tym przypadku jest to ułożenie jej do góry numerami: 1, 3, 5, 2, 4, 6, po czym następuje otwarcie schowka. Aby cały system działał potrzebny jest sensor ruchu, procesor oraz specjalnie napisany program, cała kostka wraz z osprzętem jest domowej roboty, miłego oglądania
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
W przyszłym roku na MWK (Marsz Wyzwolenia Konopi) wszyscy będą chodzić z kostkami xD
siekiera i po sprawie.
Ma "ciekawą skrytkę" i nic w niej nie trzyma.
o takiej skrytce chyba byla mowa w materiale o polskim super szpiegu niedawno zamieszczonym na sadisticu więc paten ma juz jakies >20 lat
Polecam zabawę w Geocaching.
Zaciekawieni znajdą w I-necie w czym rzecz.
Sam wam nie podam żadnych wskazówek. Ponieważ zabawa polega na tym, by robił to autor.
Inteligentnym powinna wystarczyć nazwa gry.
Do zobaczenia na ścieżkach!
Zaciekawieni znajdą w I-necie w czym rzecz.
Sam wam nie podam żadnych wskazówek. Ponieważ zabawa polega na tym, by robił to autor.
Inteligentnym powinna wystarczyć nazwa gry.
Do zobaczenia na ścieżkach!
Jaki sensor ruchu? Przecież dalej na filmiku jest pokazane, to najzwyklejsza samoróbka - zatem do wykonania nie jest potrzebny sensor ruchu tylko rurki i kulka. Bawiłem się w programowanie mikrokontrolerów i wiem, że ten projekt wcale nie jest trudny, mimo to wielkie gratulacje za to co najważniejsze - pomysłowość.
...ciekawe jak to będzie z otwieraniem jak już bateryjki padną
Zkirtaem napisał/a:
Jaki sensor ruchu? Przecież dalej na filmiku jest pokazane, to najzwyklejsza samoróbka - zatem do wykonania nie jest potrzebny sensor ruchu tylko rurki i kulka. Bawiłem się w programowanie mikrokontrolerów i wiem, że ten projekt wcale nie jest trudny, mimo to wielkie gratulacje za to co najważniejsze - pomysłowość.
Kilku panów wyżej dało już ciekawe rozwiązania
No to czekamy na Hellraisera Kostka ju z jest
niech zrobi mniejszą, tak 4x4cm którą można zaprogramować przez bluetooth i np nie przepuszcza zapachów ani wody i nie tonie - będzie milionerem
— Albert Einstein
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów