18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
Ciekawa skrytka
Skid17 • 2013-01-15, 14:26
Jest to całkiem ciekawy projekt, mianowicie drewniana kostka, która otwiera się tylko po wykonaniu odpowiedniej kombinacji, w tym przypadku jest to ułożenie jej do góry numerami: 1, 3, 5, 2, 4, 6, po czym następuje otwarcie schowka. Aby cały system działał potrzebny jest sensor ruchu, procesor oraz specjalnie napisany program, cała kostka wraz z osprzętem jest domowej roboty, miłego oglądania

Zgłoś
Gamge 2013-01-15, 14:30 3
W przyszłym roku na MWK (Marsz Wyzwolenia Konopi) wszyscy będą chodzić z kostkami xD
Zgłoś
MUodyy 2013-01-15, 14:30
Albo pierdolnąć o podłogę
Zgłoś
N................k 2013-01-15, 15:23 1
siekiera i po sprawie.
Zgłoś
C................n 2013-01-15, 15:45
Ma "ciekawą skrytkę" i nic w niej nie trzyma.
Zgłoś
adresikpuma 2013-01-15, 16:00
o takiej skrytce chyba byla mowa w materiale o polskim super szpiegu niedawno zamieszczonym na sadisticu więc paten ma juz jakies >20 lat
Zgłoś
Radysh 2013-01-15, 16:24
Polecam zabawę w Geocaching.

Zaciekawieni znajdą w I-necie w czym rzecz.
Sam wam nie podam żadnych wskazówek. Ponieważ zabawa polega na tym, by robił to autor.
Inteligentnym powinna wystarczyć nazwa gry.

Do zobaczenia na ścieżkach!

Popieram KOD - Komitet Ochrony Dachowców
Zgłoś
camson 2013-01-15, 16:33 5
Suma oczek na przeciwległych ścianach powinna wynosić 7. Nawet to potrafią zepsuć.
Zgłoś
ASAKKU 2013-01-15, 20:10
@up
Nie znam się , ale postawiłem Ci piwko. Jak kłamiesz, znajdę Cię

Zgłoś
Zkirtaem 2013-01-15, 23:00
Jaki sensor ruchu? Przecież dalej na filmiku jest pokazane, to najzwyklejsza samoróbka - zatem do wykonania nie jest potrzebny sensor ruchu tylko rurki i kulka. Bawiłem się w programowanie mikrokontrolerów i wiem, że ten projekt wcale nie jest trudny, mimo to wielkie gratulacje za to co najważniejsze - pomysłowość.

...ciekawe jak to będzie z otwieraniem jak już bateryjki padną
Zgłoś
Magnic 2013-01-16, 0:59
Zkirtaem napisał/a:

Jaki sensor ruchu? Przecież dalej na filmiku jest pokazane, to najzwyklejsza samoróbka - zatem do wykonania nie jest potrzebny sensor ruchu tylko rurki i kulka. Bawiłem się w programowanie mikrokontrolerów i wiem, że ten projekt wcale nie jest trudny, mimo to wielkie gratulacje za to co najważniejsze - pomysłowość.

...ciekawe jak to będzie z otwieraniem jak już bateryjki padną

Kilku panów wyżej dało już ciekawe rozwiązania
Zgłoś
kamil7s 2013-01-16, 1:35 1
Co z wami sadole? Ja bym to młotkiem rozjebał ;D
Zgłoś
atreidespl 2013-01-16, 8:19
No to czekamy na Hellraisera Kostka ju z jest
Zgłoś
atom32 2013-01-16, 13:22
Bez młota to nie robota
Zgłoś
sebeks 2013-01-16, 15:32
niech zrobi mniejszą, tak 4x4cm którą można zaprogramować przez bluetooth i np nie przepuszcza zapachów ani wody i nie tonie - będzie milionerem

Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują.

— Albert Einstein
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów