Możliwe, że ktoś już mnie poprzedził, bo wrzucam na szybko i nie mam czasu, aby dokładnie sprawdzić po tagach.
Bo ni chuja nie chce mi się wierzyć że sąd w sentencji wyroku procesu o zniesławienie i znieważenie żąda od strony pokrzywdzonej (i to jeszcze nie stosując zasady gdzie "ciężar dowodów spoczywa po stronie powoda") dokumentów finansowych - to są kurwa żarty, każdy kto kiedykolwiek miał z tym do czynienia wie że to kompletna bzdura.
Proces był w sprawie zajebania pieniędzy a nie o zniesławienie, wiec wypierdalaj ze swoimi pierdołami
Tak? to pokaż ten wyrok. Albo chociaż zapoznaj się o czym mówisz, bo nie mam zamiaru prowadzić dyskusji na poziomie "mów do dupy a dupa Cie osra".
W sumie to już po tym zdaniu wiem że nie masz pojęcia o czym mówisz i że jesteś głupkiem jak wielu powyższych.
W tym miejscu w uzasadnieniu wyroku sędzia przywołał wypowiedziane przez Owsiaka pod adresem hejterów zwroty “Pierdol się”, “Będziesz miał w dupę”.
Kurwa gościu Owsiak w sądzie wyrażał się do tego blogera słowami "pierdol się" i ty mi będziesz pierdolił kto jest głupi
4. W dniu 18 listopada 2013 roku, na stronie internetowej tokfm.pl/Tokfm/1,103088,14970087,Owsiak_o_internautach__Mamy_klopocik_... zapoznałem się z treścią wykładu, który Jerzy Owsiaka wygłosił na spotkaniu z blogerami w Gdańsku, gdzie bezpośrednio do mnie zwrócił się z następującymi słowami:
a) „To jest ta siła, ta radość, która pozwala blogerowi Matce Kurce powiedzieć: pierdol się (…).
b) „To daje nam tę siłę, że jeśli ktoś na blogu pisze bzdury, to robimy trzy razy podejście. Słuchaj, przestań, to robić, robisz bzdury, bardzo dokładnie się rozliczamy. I za trzecim razem mówimy: OK. Idziemy do sądu. I wtedy ten bloger mówi: No tak, no przecież oni mają sądy kupione, no to ja już jestem skazany, już mam w dupę. Dobra, będziesz miał w dupę.
a odpierdolcie sie od tego Owsiaka... ile kurwa mozna, co roku to samo pierdolenie owsiak zlodziej oszust i chuj wi kto jeszcze, ale ile kuwa nowego sprzetu po tych calych orkiestrach wpada do polskich szpitali to juz nie mowi sie tak gllosno