Najstarszy bumerang na świecie odkryto w 1985 w Polsce, w Jaskini Obłazowej. Był on wykonany z ciosu mamuta, a jego wiek szacuje się na około 23-30 tys. lat
Napisał pizza - jedzenie. Jakakolwiek, która istnieje i jest sprzedawana. Ale widać, niektóre rzeczy cię przerastają.
I nie, jak zrobisz pizzę z serem spod napleta* i ją będziesz chciał sprzedać to i tak się nie liczy.
*umyj go... Normalnie nikt tam sera nie ma
"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kimOgólnie lepiej mieć jedzenie niż nie mieć jak się jest naprawdę głodnym to wszystko smakuje. Poza tym każda pizza jest dobra niektóre mniej, niektóre bardziej, ale wszystkie są zjadliwe
zrobię ci margarite z serem z pod napleta
Wiedzieliście, że
Właściwie to tak, wrzucałem z 6 lat temu taki temat na sadola
sadistic.pl/bumerang-vt166378.htm
Wiedzieliście, że
Najstarszy bumerang na świecie odkryto w 1985 w Polsce, w Jaskini Obłazowej. Był on wykonany z ciosu mamuta, a jego wiek szacuje się na około 23-30 tys. lat
Niby spoko, problem w tym, że od czasów tego bumerangu, innowacje w PL to równia pochyła... I przy obecnym społeczeństwie, raczej nie ma widoków na odwrócenie trendu.
nie ma, że się nie daOgólnie lepiej mieć jedzenie niż nie mieć jak się jest naprawdę głodnym to wszystko smakuje. Poza tym każda pizza jest dobra niektóre mniej, niektóre bardziej, ale wszystkie są zjadliwe
@down - to nie jest jedzenie zjebie. Tak samo można powiedzieć, że mogę ci pizzę z gównem zrobić.
Napisał pizza - jedzenie. Jakakolwiek, która istnieje i jest sprzedawana. Ale widać, niektóre rzeczy cię przerastają.
I nie, jak zrobisz pizzę z serem spod napleta* i ją będziesz chciał sprzedać to i tak się nie liczy.
*umyj go... Normalnie nikt tam sera nie ma
Ser spod napleta to smegma.
A tak przy okazji, jak to się dzieje że bumerang wraca, od czego to zależy? a może to mit że bumerang wraca a filmik to fake?
Ser spod napleta to smegma.
A tak przy okazji, jak to się dzieje że bumerang wraca, od czego to zależy? a może to mit że bumerang wraca a filmik to fake?
Ja mam swoją smegme w słoiczku w chłodzniusienkiej lodóweczce
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów