📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Niczym nie rozsierdził. Poprawność polityczna jest teraz używana jako broń. Wchodzi ci taki jeden z drugim i zaczyna zaprowadzać prawo szariatu albo wysuwać jakieś żądania, potem wyzywa cię od rasistów, stoi w sklepie i informuje klientów, że mają wypierdzielać, bo to jest rasistowski sklep, a potem taki sprzedawca pęka i wtedy... oj wtedy to już jest wielce nagrywany. Charakterystyczny objaw - bezemocjonalna i kiepsko odegrana scenka po stronie nagrywającego.
Odpowiedział mu nienaganną angielszczyzną
We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
Caramon napisał/a:
Niczym nie rozsierdził. Poprawność polityczna jest teraz używana jako broń. Wchodzi ci taki jeden z drugim i zaczyna zaprowadzać prawo szariatu albo wysuwać jakieś żądania, potem wyzywa cię od rasistów, stoi w sklepie i informuje klientów, że mają wypierdzielać, bo to jest rasistowski sklep, a potem taki sprzedawca pęka i wtedy... oj wtedy to już jest wielce nagrywany. Charakterystyczny objaw - bezemocjonalna i kiepsko odegrana scenka po stronie nagrywającego.
Hahah dobry debil jesteś jak nie widzisz kto to jest sprzedawcą, kto klientem, kto atakowany a kto atakujący. Mógłbyś spokojnie w polskim sądzie pracować.
Rany, tak się kończy niezrozumienie sytuacji przez za małą ilość kawy.
Jebać ciapatych
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów