up
Taa pozdrowie ale dopiero Twoja starą jak przyjdzie polerować gałę komendantowi.
Za pozdrowienia nie musisz dziękować z czasem się przyzwyczaisz ze kultura osobista to naturalny odruch a pozdrowienia to nic złego chyba ze masz uraz do starego jak poklepuje Cie po ramieniu po ostrym analu. . . Poza tym masz ferie wiec won od kompa gimbazjalisto. POZDRAWIAM - Ciebie też
Nie sądziłem, że na sadisticu przebywają stereotypowe wsiury z golfa.
To że Wy jesteście bitymi burokami , a i że wujek stasiek jeździ golfem 2 w kopcącym dieaslu w śmierdzących gumiokach, nie znaczy że reszta posiadaczy golfów ( poza wsią w średnik wieku osoby 18-25 lat ) jest grupą ludności z waszego poziomu. Masz Calibre ? może punto ? albo sportowe audi a80 ? chyba że pomykasz "bejcą" 98r ze sportowym układem wydechowym ? Jasne , masz sportową bryke , a nie jakiegoś golfa. Golfy to gówno , twój bolidto potęga..
Jak widze te komentarze tych rajdowców z tego forum : trzesieee:
Z chujem i z prądem żartów nie ma!Skończcie pindolic na temat tych golfiarzy! Sam mam mkIV od 2 lat i żeby doj**ać do pieca to 130 klekota :] nie ważne co ważne ze dupę wozi... lepsze to niż autonogi. Chyba że matizowcy hondziarze i h*j wie kto jeszcze maja inne zdanie, mam to z pizdz**e i tak znajdzie sie jakis mega luta penerek który stwierdzi ze woli napie**alac taczką bo tylko nad tym daje rade zapanować... pozdro
Co do samego posta to piękna robota widać, że kolesie wkładają serducho i pasje w to co robią. Ładny klar na to może nawet z odrobina matowych brokatynek i było by idealnie. Pozdro
Tylko pizdy, pedaly i gimbusy cenzuruja przeklenstwa.
owszem możesz wyrwać, ale smarka z nosa
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów