📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:31
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
57 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jeden wielki chuj z tego wyszedł , spierdolili auto i tyle .
Kurwa teraz wygląda jakby grupka downów przy wyjściu z zamkniętego zakładu dostała paletę plakatówek i dobrała się do pierwszego lepszego auta stojącego na ulicy .
Ni chuj te kolory nie pasują do tej srebrnej bazy .To już wolałbym malowanie takie jak było oryginalnie w polo , czyli każdy element inny kolor , a nie jakieś kurwa kwiatki pszczółki i dżdżownice
Kurwa teraz wygląda jakby grupka downów przy wyjściu z zamkniętego zakładu dostała paletę plakatówek i dobrała się do pierwszego lepszego auta stojącego na ulicy .
Ni chuj te kolory nie pasują do tej srebrnej bazy .To już wolałbym malowanie takie jak było oryginalnie w polo , czyli każdy element inny kolor , a nie jakieś kurwa kwiatki pszczółki i dżdżownice
Ja pierdole, jaka ta polaczkowa mentalność jest chujowa. Segregujecie człowieka po marce samochodu, hejtujecie wszystkie marki, bo golf to golf, honda to zapierdala, bmw to szpaner, ford gówno word a fiat jego brat. To czym kurwa człowiek ma jeździć, starym Oplem Kadetem ?
@Cossmos nie kurwa dojebany golf za 1500 jest lepszy od hondy, kurwa faktycznie golf dupowóz w chuj
Lepsze golfy to moja babcia robi, na drutach.
malowanie mi się specjalnie nie podoba. ale ciekawi mnie to czemu ludzie tak po tym golfie jadą. to był mój pierwszy samochód i bardzo miło to wspominam. auto jak auto, jeździć jeździło i źle też nie wygląda. może mi ktoś wyjaśnić co w nim takiego złego jest bo na serio nie rozumiem.
A tak szczerze, niech chociaż jedna "normalna" hmm "kulturalna" osoba wypisze mi argumenty świadczące o tak wybitnej chujowości golfów. Mam golfine III, mój pierwszy samochód chyba z 4 lata nim jeżdżę, niestety nie jestem taki bogaty żeby co roku jeździć innym. Chłopak już pełnoletni i jedyne co w nim robiłem to progi "standard" nie tylko w golfach i rozrusznik. Części tanie jak chuj, w chuj mało pali, nie zapierdala jak mega super zwijacz asfaltu hondzina, ale jeździ i się nie psuje także czego chcieć więcej??? O co wam do chuja wajsa chodzi, bo nie potrafię tego ogarnąć. Pare konkretnych argumentów, tylko nie w stylu "bo golf", nic wiecej od was nie oczekuje :]
Jeden pierdolnął że golf to złom, a reszta za nim poleciała gówno wiedząc na temat tych aut. A co lepsze, nie ma normalnych kierowców którzy mają golfa, tylko sami Ci którzy szpanią pod remizą i nastki na tube w bagażniku wyrywają. Cóż, gimbom nie wytłumaczysz.
Malowanie droższe od golfa
misiek899 napisał/a:
To niezmienia faktu ze golf to golf
jak matka przestanie tankowac ci twoje bmw 316 to zaczniesz spiewac inaczej
Teraz będąc pomalowanym w kolorowe płomienie to będzie zapieprzał jak pojebany
@WezDoBuzi - to zjawisko to tak zwany owczy pęd ;]
Chciałbym widzieć jakie auta mają w SWOIM posiadaniu ci wszyscy hejterzy golfów. Żeście się pozamieniali na mózgi z kozami ? Co was w ogóle obchodzi kto czym jeździ? jak komuś się podoba golf, albo akurat na tyle może sobie pozwolić i mu pasuje to niech jeździ tym kurwa golfem. o chuj wam chodzi? pewnie polowa z was w życiu swojego auta nie posiadała.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów