Kafle do kuchni były kładzione 12 lat temu, a ja dopiero teraz zauważyłem pewny ciekawy wzorek... Musze chyba zagłębić się trochę bardziej w drzewo genealogiczne rodzinki...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Moje na szczęscie są głądkie.
To jest znak naszej galaktyki. Może masz kosmitę w rodzinie?
Nieciu napisał/a:
Musze chyba zagłębić się trochę bardziej w drzewo genealogiczne rodzinki...
lepiej sprawdź rachunki za gaz
ktoś kto je kładł musiał mieć niezłą radochę w czasie dopasowywania. Taki troll, który nigdy nie zobaczy efektu swojej pracy. Chyba, że Twój ojciec je kładł ^^"
Już myślałem że tobie też matka Boska się pojawiła, a to tylko swastyka.
No swastyka, coś z nią nie tak, że taka rozkmina?
ile za m2 płaciliście bo remontuje kuchnie właśnie
gdzie kupowales myslisz ze maja jeszcze na stanie takie? tylko mnie interesuje czarne z czerwonym
Piękne,dbaj żeby zawsze były wypucowane ;]
Nieciu: -Mamo... płytki w kuchi były kładzione 12 lat temu?
Mama Niecie: -Ja, ja... naturlich!
Mama Niecie: -Ja, ja... naturlich!
teraz możesz codziennie rano, salutować hitlerowi poprzez uniesienie otwartej dłoni w górę oraz szyderczo śmiejąc się patrząc na podłoge.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów