📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
a gdyby tak postawić to w europie(kilku państwach) i podłączyć pod prąd jeszcze i zostawić w środku makietę białej kobitery w młodym wieku to można by pozbyć się kilku do kilkunastu "ciemnych" problemów...
okrągło jak w sejmie
jedna bądź dwie "świnki" mają przygniecione głowy. Chujwy projekt bo za wolny a po drugie co ma to dac? złapie takie dziki i co dalej? na żarcie czy co
w lepszej jakość po lewej stronie widać jak jedna ma łapy do góry
w lepszej jakość po lewej stronie widać jak jedna ma łapy do góry
lorddiod napisał/a:
a gdyby tak postawić to w europie(kilku państwach) i podłączyć pod prąd jeszcze i zostawić w środku makietę białej kobitery w młodym wieku to można by pozbyć się kilku do kilkunastu "ciemnych" problemów...
jakby tak postawić kozę to wszystkich "ciemnych" problemów by się pozbył
Dawać nagrodę Nobla!
Za wysoko jest uniesiona konstruckja na początku dlatego za długo zajmuje jej spadanie. Po drugie po co na ukos, pionowo w dół spadałaby znacznie szybciej.
A gdyby tak jedna "świnka" pobiegła nieco szybciej i trafiła w ten moment i w to miejsce gdzie powinna.
@pkh
A po to w ukos, by próbując się podkopać dziki przypadkiem nie uniosły tej konstrukcji.
A po to wysoko, by jej nie wywaliły próbując się dostać do żarcia.
A po to w ukos, by próbując się podkopać dziki przypadkiem nie uniosły tej konstrukcji.
A po to wysoko, by jej nie wywaliły próbując się dostać do żarcia.
Haha przecież wystarczy zrobić blokadę - zatrzask który zablokuje podniesienie.
Z tego co widzę na filmie to spokojnie mogłoby być kilkadziesiąt cm niżej a 'wyprostowany' dzik też by przeszedł.
Co do podniesienia - mam wrażenie że przy konstrukcji opuszczanej na ukos jest jeszcze łatwiej ją podnieść.
Z tego co widzę na filmie to spokojnie mogłoby być kilkadziesiąt cm niżej a 'wyprostowany' dzik też by przeszedł.
Co do podniesienia - mam wrażenie że przy konstrukcji opuszczanej na ukos jest jeszcze łatwiej ją podnieść.
Hmm... a jakby tak ustawić to pod sejmem. Sypnąć trochę kasy do środka, na pewno jakiś krzywy ryj z Wiejskiej by się w to wplątał.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów