📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kurwa. Mógłby być Jowisz na takiej odległości. Chociaż wtedy by chyba coś się z grawitacją spierdoliło, nie?
@up ciężko powiedzieć, bo grawitacja jest tylko teorią jak na razie
Gdyby Jowisz był tak blisko, to by na nim Amerykanie stacjonowali, szukali ropy, ewentualnie gnębili miejscową ludność. A Tusk wysłał bym tam nasze służalce wojsko.
Cytat:
Dawaj więcej takich ciekawostek, zaciekawiłeś mnie.
to taka odemnie:
jak drażnisz psa to cie upierdoli w rękę
mesiash napisał/a:
@up ciężko powiedzieć, bo grawitacja jest tylko teorią jak na razie
nie chcę cię martwić ale to jest fakt od jakichś paru miliardów lat, a nie teoria...
Topol242 napisał/a:
Gdyby Jowisz był tak blisko, to by na nim Amerykanie stacjonowali, szukali ropy, ewentualnie gnębili miejscową ludność. A Tusk wysłał bym tam nasze służalce wojsko.
ni chuja
"Jowisz należy do gazowych olbrzymów; oznacza to, że w niewielkim stopniu składa się z substancji stałych" - wiki
gdyby Jowisz był w takiej odległości grawitacja rozkurwiłaby ziemię, a potem wpadłaby do wszechoceanu wodoru na Jowiszu.
Io (księżyc Jowisza) jest na tyle daleko by utrzymać się w całości i na tyle blisko, że grawitacja targa płaszczem przez co na księżycu jest tylko magma i wulkany. Jako, że nie ma silnej własnej grawitacji, wszystko wylatuje w przestrzeń kosmiczną, stąd przeświadczenie, że kiedyś Io był o wiele większy.
Io (księżyc Jowisza) jest na tyle daleko by utrzymać się w całości i na tyle blisko, że grawitacja targa płaszczem przez co na księżycu jest tylko magma i wulkany. Jako, że nie ma silnej własnej grawitacji, wszystko wylatuje w przestrzeń kosmiczną, stąd przeświadczenie, że kiedyś Io był o wiele większy.
chyba ciekawiej by było gdyby w takiej odległości znajdowała się druga Ziemia. Wycieczki szkolne, kolonie, wypad na weekendzik pozwiedzac i takie tam
@up
Po chuju, toczylibyśmy z nimi wojny na tle religijnym, albo urządzalibyśmy inne zacofane gierki...
Po chuju, toczylibyśmy z nimi wojny na tle religijnym, albo urządzalibyśmy inne zacofane gierki...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów