📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Hitler w grobie się przewraca jak to widzi .. czarny Adolf ..
A mówili że Hitlera spalili przy bunkrze. Widać że przeżył co prawda trochę się zweglil i to by mogło tłumaczyć tą ciemną karnację.
siekiera motyka
styczeń luty
szykuj dziurki
swojej córki
siekiera motyka
czarny ląd
kiedy oni pójdą stąd?
styczeń luty
szykuj dziurki
swojej córki
siekiera motyka
czarny ląd
kiedy oni pójdą stąd?
@Halman
XDDD przeszły mnie ciary od zażenowania po przeczytaniu Twojego pseudo-poetyckiego wysrywu
XDDD przeszły mnie ciary od zażenowania po przeczytaniu Twojego pseudo-poetyckiego wysrywu
Czerstwy napisał/a:
@Halman
a ja myślałem ze ci się odbyt skurczył na samą myśl...
McQurwa napisał/a:
Nawet skurwysyn podobny, jak się tak popatrzeć tylko na jego oczy
Mi bardziej przypomina Leppera po solarium.
Media:
-Angela Merkel spotkała się wczoraj z Adolfem Hitlerem. Nie kryła łez wzruszenia...
-Angela Merkel spotkała się wczoraj z Adolfem Hitlerem. Nie kryła łez wzruszenia...
Identyczny, tylko jeszcze wąsa nie zapuścił
Swoją drogą nieźle Niemcy wyprali mózgi mieszkańcom Namibii, że ci i tak ich adorują po takim ludobójstwie jakie im szkopy zgotowali
Swoją drogą nieźle Niemcy wyprali mózgi mieszkańcom Namibii, że ci i tak ich adorują po takim ludobójstwie jakie im szkopy zgotowali
Ciekawe czy będzie szukał przestrzeni życiowej na wschodzie i zaatakuje Bostwanę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów