📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
No weźcie przestańcie na pana premiera tak źle mówić, że niby żyd?
Niby jak żyd, skoro rudy?
Kriski napisał/a:
To w takim razie rudy żyd!No weźcie przestańcie na pana premiera tak źle mówić, że niby żyd?
jestem ślepy nic tam nie widze
dobrze, że tylko zdjęcie jest, teledysku tego pseudo dj-a nie byłbym w stanie włączyć
Robert M to jakiś marny pseudo dj wypromowany przez vive i dawniej radia ( do póki nie pojawił się enej i chela mag b6)
Ile trzeba mieć czasu na tak wnikliwe analizowanie obrazków z tv...
No i weź tu nie daj piwa.....
kickyourheadoff napisał/a:
Ile trzeba mieć czasu na tak wnikliwe analizowanie obrazków z tv...
Ile to trzeba mieć czasu i jaką wytrzymałość psychiczną, żeby słuchać "twórców" pokroju Roberta M
żeś kurwa amerykę odkrył
kickyourheadoff napisał/a:
le trzeba mieć czasu na tak wnikliwe analizowanie obrazków z tv...
Cytat:
żeś kurwa amerykę odkrył
Cytat:
Według mnie ten lewy dolny róg jest czarny, ale co ja tam wiem.
Oho. Pierwsi hejterzy wystartowali. Czekam na wjazdy na mnie i moją rodzinę.
@up Nie doczekasz się. Po prostu zastanawiam się jak ktoś klatka po klatce śledzi kolorowe obrazki
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów