📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mocna brama, z 30 ludzi nie mogło jej ruszyć. Ma ktoś namiary na producenta?
ColdBox napisał/a:
Chyba mocna ruska glowa dziecka
A wystarczyłoby wyrwać przewód zasilający od silnika.
A stara baba z siatą i w antygwałtach na nogach dopiero na końcu się włączyła do pomocy
ColdBox napisał/a:
No też jestem ciekaw . Dobrze napęd trzyma
Cytat:
No niestety, ale odłączenie zasilania nic by nie dało. Brama byłaby nadal nie do ruszenia (jeśli po odcięciu zasilania mozna by było otworzyć bramę, to zrobiłby tak każy złodziej)
Do odbezpieczenia autoamtu niezbędny jest odpwiedni klucz
Cytat:
Brama nie ma tutaj żadnego znaczenia. Trzyma automat, czyli naped bramy. On jest cięzki do ruszenia
Ciekawy jestem jak skoro to jest dobrze zabezpieczone ? Swoją drogą nawet jakby przody były na wierzchu to ich nie wyrwiesz od tak.
Driver19cm napisał/a:
No niestety, ale odłączenie zasilania nic by nie dało. Brama byłaby nadal nie do ruszenia (jeśli po odcięciu zasilania mozna by było otworzyć bramę, to zrobiłby tak każy złodziej)
Do odbezpieczenia autoamtu niezbędny jest odpwiedni klucz
Brama nie ma tutaj żadnego znaczenia. Trzyma automat, czyli naped bramy. On jest cięzki do ruszenia
Moja brama ma taką rączkę w obudowie, trzeba ją podważyć i odciągnąć co spowoduje odsuniecie napędu i bramę można przesuwać.
zwierzak30 napisał/a:
Wystarczyłoby wysprzęglić napęd bramy, ale ty chyba lubisz kopać w betonowym fundamencie napędu żeby dobrać się do kabla
Uświadomie was, ale żaden z was nie ma racji. Tu po prostu jest zastosowana przekładnią ślimakowa i może stanąć 150ludzi i nic nie zrobi chyba ze siłowo wyrwą wszystkie zęby na zębacie
Nie wiem po chuj te dyskusje; co zrobić z bramą. Przecież jest ok - wkręciło małego skurwysyna i wesoło jest
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów