📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To jest tzw. przekaz podprogowy...
Cóż za rzadkość w dzisiejszych czasach żeby robić taką szczerą reklamę, nie owijają gówna w złoty papierek mówiąc, że to ferrero rocher.
Na miejscu pioneera pozwałbym za anty-reklamę, po takim czymś na pewno ich produktu nie kupię.
Na miejscu pioneera pozwałbym za anty-reklamę, po takim czymś na pewno ich produktu nie kupię.
Weź takie gówno dodaj na kwejka, a nie na sadolu tarło odpierdalasz
Sala gówna, DJ w gównie, kanapy w gównie, gówno na stolikach, wszędzie gówno i wtedy wchodzę ja... cały na biało.
Tak tak fajnie, Disco-Polo i większość polskich klubów to gówno - jest to znany fakt. Czy to jednak jest powód, by dawać to na sadola? Odpowiedź brzmi: Nie!
To dzieje się na naszych oczach, Główna zamienia się w Gówna. Nie mówcie, że nie ostrzegałem.
Literówke ktoś zrobił i po chuj się przypierdalasz...
Właściciel klubu przeboleje 2 dni hejtu, później i tak każdy o tym zapomni. Reklama darmowa na całą Polskę, ludzi przyjdzie 1000% normy i przytulą z 40k zysku.
beka jak chuj. była remiza przerobiona na spędownię dla wiejskich karyn i sebiksów dosłowmie dziesięć minut jazy ode mnie... byłem jak otwierali chyba w 2000 roku. jak chcesz zarobić po ryju albo wyrwać paszteta to polecam!
Ja nie rozumiem tych co jeżdżą do klubów co weekend, raz byłem nic tam ciekawego nie ma, no może oprócz lasek dają dupy za drinka, jak mam stracić np 250 zł w noc, to wolę się z kimś zdzwonić i wypić w domu za 30% tej kasy i pograć na konsoli na w fife
@dziaad,co za rekomendacja :d same pasztety?
Rzeczy nas dotyczy, które mało nas obchodzą
Chyba więcej szczęścia mają
Nie ci co się rodzą, a ci co umierają
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów