18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 25 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
Ciekawy cytat z Wiedźmina
lectre • 2013-07-01, 19:32
Cytat:

- Borch - białowłosy odwrócił się od konia, spojrzał nieznajomemu w oczy - nie chciałbym, żeby jakieś niejasności wkradły się pomiędzy nas. Jestem wiedźminem.

- Domyśliłem się. A powiedziałeś to takim tonem, jakbyś mówił: "Jestem trędowaty"

- Są tacy - rzekł Geralt wolno - którzy przedkładają kompanię trędowatych nad towarzystwo wiedźmina.

- Są i tacy - zaśmiał się Borch - którzy przedkładają owce nad dziewczęta. Cóż, tylko im współczuć, jednym i drugim.

~Andrzej Sapkowski - "Miecz przeznaczenia"

Jestem typowym scrollerem, ale gdy to przeczytałem, musiałem wrzucić.
Zgłoś
Ryuk 2013-07-01, 19:59 12
Jestem typowym scrollerem, ale gdy to przeczytałem, musiałem dać Ci piwo.

Głupota nie zwalnia od myślenia.
Zgłoś
Atreyu 2013-07-01, 20:50 4
Zapomniałeś dopisać że wcale nie masz na celu obrażać żadnych mniejszości etnicznych itd.

...
Zgłoś
peterpod1990 2013-07-01, 20:52 25
Za Wiedźmina ZAWSZE piwo.
Zgłoś
Pan_Generał 2013-07-01, 20:53 3
A, to ten Borch

Anything in life worth doing is worth overdoing. Moderation is for cowards.
Zgłoś
1408 2013-07-01, 20:54 83
@UP - nie wstyd ci wyciągać tego na wierzch?
Zgłoś
Gring0 2013-07-01, 21:11 4
@2up
Weź mu nie spoileruj.
Zgłoś
djbii 2013-07-01, 21:18 9
@Pan_Generał jak Cię proszę. Żebrowski w roli Geralta jeszcze jakoś wygląda ale cały film to porażka. Sam A. Sapkowski to stwierdził
Zgłoś
lisus 2013-07-01, 21:20
Sapkoski idol wszystkich kucy...
Zgłoś
judasz1234 2013-07-01, 21:26 17
lisus napisał/a:

Sapkoski idol wszystkich kucy...

twoim idolem chyba musi być luntek skoro tak twierdzisz
Zgłoś
Arhellor 2013-07-01, 21:40 33
Kilka cytatów z wiedźmina:

"Jest jeszcze na świecie rozsądek?
Czy już zostały na nim tylko skurwysyństwo i pogarda?"

"Strzyg, wiwern, endriag i wilkołaków wkrótce nie będzie już na świecie.
A skurwysyny będą zawsze."

"Jedyną czynnością, która dobrze wychodzi samotnym, jest samogwałt."

"Co to jest włócznia? Włócznia to broń wielmożów. Kij który ma biedaka na obu końcach."

Warto przeczytać sagę
Zgłoś
NecroVision 2013-07-01, 22:27 10
"Rycerz chędożony! Herbowy! Trzy lwy w tarczy - dwa srają, a trzeci warczy!" - jeden z moich ulubionych
Zgłoś
Prokurator 2013-07-01, 23:17 14
dodam coś siebie

"Na moim sihillu – warknął Zoltan, obnażając miecz – wyryte jest starodawnymi krasnoludzkimi runami prastare krasnoludzkie zaklęcie. Niech no jeno który ghul zbliży się na długość klingi, popamięta mnie. O, popatrzcie.
– Ha – zaciekawił się Jaskier, który właśnie zbliżył się do nich. – Więc to są te słynne tajne runy krasnoludów? Co głosi ten napis?
– „Na pohybel skurwysynom!”

"-Jeszcze jakieś życzenia?
-Żebyś pękł skurwysynu!
i pękł."
Zgłoś
jv69 2013-07-01, 23:18 4
Eh... mam nadzieję, że dożyje dnia w którym za Wiedźmina weźmie się Peter Jackson

Wiem, wiem naiwny kurwa jestem, ale pomarzyć zawsze można
Zgłoś
hycel 2013-07-01, 23:33 4
"Świat się zmienia, słońce zachodzi, a wódka się kończy. "
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów