📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@ticorr
"i w końcu" jest w momencie osiągnięcia przez układ gaz-ciecz, w środku butelki, ciśnienia krytycznego, które ta butelka wytrzyma. Około 10 bar czasami więcej wytrzymują. Nie trzeba być profesorem żeby dojść do tak oczywistych wniosków.
"i w końcu" jest w momencie osiągnięcia przez układ gaz-ciecz, w środku butelki, ciśnienia krytycznego, które ta butelka wytrzyma. Około 10 bar czasami więcej wytrzymują. Nie trzeba być profesorem żeby dojść do tak oczywistych wniosków.
Prawie dostałam zawał serca.
Piona dla ziomów którzy sie nie wystraszyli ja musze naprawić teraz krzesło...
think666 napisał/a:
@up
Dopiero jak zakręcił butelkę włożył rękawiczkę Kiedyś dostanie nagrodę Darwina
Ciekły azot można lać sobie na rękę i nic Ci się nie stanie pod warunkiem że nie będziesz go trzymał w łapie. Po zetknięci z dłonią wyparowuje ale jak zostanie tam chwile dłużej to masz problem.
stery_srh napisał/a:
Heh, gościu zdziwiony ostro, ciekawe czego się spodziewał...
Tak, hicookie, nr 4 w rankingu światowym HWbot na pewno nie wiedział co się stanie
Xenomorph08 napisał/a:
A gdzie można otrzymać Ciekły azot?
Bo jak dmuchnę do zamrażarki (w powietrzu głównie jest N) to chyba nie skropli mi się, co?
W dewarze - taki duży termos
A tutaj macie wyjaśnienie:
pablocool napisał/a:
Przelewać ciekły azot gołymi łapami... Typ albo pewien siebie albo krańcowo głupi. Mając na uwadze finał filmiku raczej to drugie.
No nie do końca . Ciekły azot możesz wylać na ręke, nie w dużych ilościach ale można. Nie możesz włożyć ręki do ciekłego azotu, do jakiegoś pojemnika. Jak wylewasz to azot szybko wrze, nic Ci się nie powinno stać. .
A co do filmiku to tak kiedyś zrobiłem siostrze. Tylko że do butelki wrzuciłem chusteczki nasączone ciekłym azotem i siup do pokoju. Kurwa mac chciała mnie zabić ^_^
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów