📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
39 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ja pierdole mialem glosniki prawie na full .... chyba nie musze tlumaczyc co przezylem w tym momencie ...
Heh, gościu zdziwiony ostro, ciekawe czego się spodziewał... Zjawisko równie nieprzewidywalne jak to, co się stanie po wrzuceniu zapałki do kanistra z oparami benzyny. Prawdziwa niespodzianka.
Przelewać ciekły azot gołymi łapami... Typ albo pewien siebie albo krańcowo głupi. Mając na uwadze finał filmiku raczej to drugie.
@up
Dopiero jak zakręcił butelkę włożył rękawiczkę Kiedyś dostanie nagrodę Darwina
Dopiero jak zakręcił butelkę włożył rękawiczkę Kiedyś dostanie nagrodę Darwina
@pablocool
Ciekły azot staje się wtedy niebezpieczny kiedy znajduje się w opakowaniu . Podczas przelewania gówno nam się stanie jak kapnie na rękę ponieważ zdąży wyparować (albo jakoś tak , ale mogę się mylić)
@think666
Dwa zdania i dwie emotki , ale równowaga
Ciekły azot staje się wtedy niebezpieczny kiedy znajduje się w opakowaniu . Podczas przelewania gówno nam się stanie jak kapnie na rękę ponieważ zdąży wyparować (albo jakoś tak , ale mogę się mylić)
@think666
Dwa zdania i dwie emotki , ale równowaga
A gdzie można otrzymać Ciekły azot?
Bo jak dmuchnę do zamrażarki (w powietrzu głównie jest N) to chyba nie skropli mi się, co?
Bo jak dmuchnę do zamrażarki (w powietrzu głównie jest N) to chyba nie skropli mi się, co?
xgregor napisał/a:
Nie próbujcie tego w domu
A właśnie, że kurwa spróbuję, nawet jak sufit rozpierdoli. Nikt nie będzie mi mówił co mam robić, a czego nie.
A ja miałem słuchawki
Taki wypłoch o prawie 2 w nocy... bede miał koszmary :/
Taki wypłoch o prawie 2 w nocy... bede miał koszmary :/
ciekawe czemu jebnęło? nagła zmiana temperatury po dotknięciu ciepłą dłonią? podobny efekt można uzyskać gdy poleje się czymś zimnym rozgrzaną żarówkę, ale być może chodzi tu o coś innego..
aaa.. no i ciekawe jak tam dłoń młodego chemika? i co stało się z odłamkami? czy przypadkiem nie utkwiły w jądrach kamerzysty?
aaa.. no i ciekawe jak tam dłoń młodego chemika? i co stało się z odłamkami? czy przypadkiem nie utkwiły w jądrach kamerzysty?
jebłem back-flipa na panele dzięki
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów