📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
obedrzeć chuja czornego ze skóry to za mało....ale to przestroga dla białych suczy co chcą czarną knagę poczuć w cipie.....na koniec chuj wam suki w ryj po same bile...nie żal mi jej.
obedrzeć chuja czornego ze skóry to za mało....ale to przestroga dla białych suczy co chcą czarną knagę poczuć w cipie.....na koniec chuj wam suki w ryj po same bile...nie żal mi jej.
Ta biała na pewno nie raz obierała tego czarnego chuja ze skóry. Zapewne następnego dnia zrobi to samo. Nie żal mi w ogóle idiotki
No i skokio, że zajebał białą szlaufe, dobrze, że kurwisko męczył trochę to miała czas coś zrozumieć zanim zdechła. Oboje to chwasty, teraz pewnie czarnuch ma zaklepane 25-dożywocie, więc dwa ludzie gówna mniej.
Jak tam musi jebac od tego spoconego i z pewnością niemy tego popapranca
jimiq napisał/a:
Jak tam musi jebac od tego spoconego i z pewnością niemy tego popapranca
Ty normalny też nie jesteś skoro się nad tym zastanawiasz.
już wolałabym, żeby chodziły po mnie tarantule i ptaszniki niż by dotykał mnie czarnuch bleah
outsidethebox86 napisał/a:
już wolałabym, żeby chodziły po mnie tarantule i ptaszniki niż by dotykał mnie czarnuch bleah
dlaczego kiedyś mi napisałeś na PW że jesteś laską i masz na imię ewelina?
Halman napisał/a:
dlaczego kiedyś mi napisałeś na PW że jesteś laską i masz na imię ewelina?
Wiesz, od tamtej pory nie wiele sie zmieniło, jestem kobietą i imienia takze nie zmieniłam. Nie wiem skąd to pytanie...
Jestem kobietą ale nigdy nie było mi żal tych które biorą orangutany lub kozojebców
tępych pizd mi nie żal.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów