Żółtki uznały, że najlepszym sposobem na pozbycie się zakażonych jakąś tamtejszą chorobą wieprzków będzie stary dobry dół z ropą. Dźwięk robi tu robotę
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:40
🔥
Ajfoniara
- teraz popularne
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jebane żółte skurwiałe dzbany Jak już wypalać zarazę to od wieków paliło się trupy a nie żywcem, a tu? ogień nie zdążył nawet zabić żadnej sztuki, może któraś na zawał padła i zasypują resztę żywcem... Oby kierownik akcji tam wpadł.
Jebane żółte kurwy, niedość że ich nawet nie zabiły to jeszcze na żywca zasypują... Życzę im żeby spotkała ich taka sama śmierć.
W kraju gdzie ludzkie życie jest mniej warte niż kask albo taczka nie ma co oczekiwać szacunku do zwierząt. Pewnie "walczą" z ASF
Proszę moderację o utworzenie zbiorczego
sadistic.pl/swinie-do-utylizacji-vt482039.htm
sadistic.pl/zywa-pieczen-vt483345.htm
sadistic.pl/uboj-sanitarny-w-chinach-vt479553.htm
Jak widać nie jest to incydent, a powszechna chińska procedura
sadistic.pl/swinie-do-utylizacji-vt482039.htm
sadistic.pl/zywa-pieczen-vt483345.htm
sadistic.pl/uboj-sanitarny-w-chinach-vt479553.htm
Jak widać nie jest to incydent, a powszechna chińska procedura
Naprawdę wolałbym by na tym filmie byli ludzie...
Widzę że żółtki mogą sobie podać łapę z czarnymi, i tu i tu ciemnota gorsza niż w Europie za średniowiecza...
Tylko sobie zaszkodzili taką akcją. A że nad świniami się bezsensownie poznęcali to gówno mnie obchodzi i upkom zalecam też się uspokoić z tym jazgotem bo ludzie ludziom gorsze rzeczy robią i jakoś was to nie rusza. Jebani hipokryci.
Ropę zmarnowali bo wieprzowinę tylko sparzyli, i zasypali. Nawet wapnem nie zasypali, ja pierdolę... Zamiast zwalczać ASF pomagają się rozwijać epidemii. To co zrobili to nic innego jak inkubator dla wirusa, za parę lat cała gleba w okolicy będzie skażona a żółte debile gówno na talerzu zobaczą a nie wieprzowinę (pewnie to gówno i tak będzie im smakowało bo to przecież mieszkańcy państwa środka, przeludnionego padołu ludzi o spierdolonej mentalności)
Tylko sobie zaszkodzili taką akcją. A że nad świniami się bezsensownie poznęcali to gówno mnie obchodzi i upkom zalecam też się uspokoić z tym jazgotem bo ludzie ludziom gorsze rzeczy robią i jakoś was to nie rusza. Jebani hipokryci.
Ropę zmarnowali bo wieprzowinę tylko sparzyli, i zasypali. Nawet wapnem nie zasypali, ja pierdolę... Zamiast zwalczać ASF pomagają się rozwijać epidemii. To co zrobili to nic innego jak inkubator dla wirusa, za parę lat cała gleba w okolicy będzie skażona a żółte debile gówno na talerzu zobaczą a nie wieprzowinę (pewnie to gówno i tak będzie im smakowało bo to przecież mieszkańcy państwa środka, przeludnionego padołu ludzi o spierdolonej mentalności)
Ale na koniec humanitarnie okład z zimnej glinki na zaleczenie ran i ochłodzenie wśród świń emocji.
Jak ja lubię sadistic.
- pieczone świnie
- ktoś porównuje do palenia ludzi
- pojawia się alter ego typu Hitler czy Mao Tse-Tse i mówi "kiedyś to, kurła, było"...
... albo coś w ten deseń
- pieczone świnie
- ktoś porównuje do palenia ludzi
- pojawia się alter ego typu Hitler czy Mao Tse-Tse i mówi "kiedyś to, kurła, było"...
... albo coś w ten deseń
Nie ma przebaczenia dla tych ludzi.
pawianek85 napisał/a:
Naprawdę wolałbym by na tym filmie byli ludzie...
Najlepiej zacząć od spierdolin twojego pokroju.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów