Żółtki uznały, że najlepszym sposobem na pozbycie się zakażonych jakąś tamtejszą chorobą wieprzków będzie stary dobry dół z ropą. Dźwięk robi tu robotę
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Myślę, że plan był taki, żeby przed śmiercią sprawić świniakom jak najwięcej cierpienia, dlatego je podpalili, a potem udusili przysypując ziemią. Skurwenseny...
Ja pierdolę, nie dość że najpierw je nadpalili, to jeszcze na koniec żywcem zakopali. Meksykańscy gangsterzy by tego lepiej nie wymyślili.
Jak u wujka na wsi xD. Do tego ten ślicznie okrągły głaz spadający w 50 sek. Sadistic <3
MyFuhrer się kurwa nie zesraj, chory zwierząt to choroby zwierząt, a choroby ludzi to choroby ludzi...wiadome są wyjątki
w afryce by to zjedli i jeszcze jakby mlaskali.i tak umierają to lepiej z pełnym żołądkiem.
Rebeliant_ZPF napisał/a:
Wchodzić na Sadistic.pl i być oburzonym, że zwierzątka w obcych krajach zabijają... ja pierdole co za zjebane intelektualnie społeczeństwo tu przychodzi...
Zazdrościsz im, że są lepsi od ciebie?
Tak wróciłem do tematu, podejrzałem jeszcze raz i stwierdzam, że...
Zapłonęły żywym ogniem... jak w escape room bez wyjścia.
Zapłonęły żywym ogniem... jak w escape room bez wyjścia.
Walnąć świniom trochę prądem z okolicznego słupa i po sprawie, i w miarę humanitarnie, ale wtedy przecież było by nudno...
Smród w komentarzach zdecydowanie mniejszy niż przy filmiku jak ktoś kopnie wkurwiającego psa/kota.
No jak tak można...
Ale kurwiska z tych żółtych
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów