I to zdziwienie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
32 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Włosy na głowie to jeszcze nic. Kumplowi raz wlali denaturat do rowa... trochę się rozpaliło a chętnych do gaszenia nie było
@up fajnych masz kumpli jeśli bawią się swoimi 'rowami' ;/
zachowaj takie historyjki dla siebie albo idź do rozmów w toku...
zachowaj takie historyjki dla siebie albo idź do rozmów w toku...
Chciałem, ale Ewa stwierdziła że sie nie nadaje, bo za słabe... Dusiłem tę historię w sobie, musiałem przełamać ten wewnętrzny lęk by o tym napisać, więc nie bądź nieprzyjemnym chujem i pozwól mi delektować się tą chwilą. Aha, byłbym zapomniał: Luzuj poślady ziąąąąąą bo se dupsko poparzysz od srania żarem. Amen
@tabasc
Pierdolisz jak potłuczony! We łbie ci się pierdoli waść! Szkoda czytać, bo marne to jak skurwysyn.
Spiritus sanctus.
Pierdolisz jak potłuczony! We łbie ci się pierdoli waść! Szkoda czytać, bo marne to jak skurwysyn.
Spiritus sanctus.
to nie są kumple tylko arcykurwy
Może po raz kolejny wbił się na imprezę na krzysia, ujebał się niemiłosiernie to i dostał nauczkę. Kumpel kumplowi takiej akcji nie zrobi!
matoły jebane. nic mnie tak nie wkurwia jak robienie takiego chujostwa zgonującym osobom. gość leży bezbronny, jego świadomość jest właśnie w innym wymiarze, a jakieś przydupasy mają uciechę z własnej głupoty.
kutasy narysowane to jeszcze bym zrozumiał ale podpalanie włosów kumpla to już skurwysyństwo jak dla mnie. Tak na marginesie to go nie bolało bo włosy nie mają czucia póki ogień nie dotrze do skóry, wiem bo mi wczoraj kuchenka wszystkie włosy na ręce spaliła ;p
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów