18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:21
Cierpliwie po obiadek
Jesse.Pinkman • 2021-11-30, 19:03
Powolutku i bezszelestnie podchodzi.
00:00
-01:03
Download
Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lexter 2021-11-30, 19:25 4
Dobrze , że przy starcie nie pierdnął
Zgłoś
ququa 2021-11-30, 19:27
zawiodłem się ...... nie zjadł żadnego ludzia
Zgłoś
KonioBijca 2021-11-30, 19:43 1
ququa napisał/a:

zawiodłem się ...... nie zjadł żadnego ludzia

Mało tego... Nie wiadomo, czy cokolwiek zjadł.
Zgłoś
Jesse.Pinkman 2021-11-30, 19:48 39
KonioBijca napisał/a:

Mało tego... Nie wiadomo, czy cokolwiek zjadł.

Jeśli zwierzyna dalej nie ucieka to co z nią zrobił? Porozmawiał o tolerancji?
Zgłoś
dogip 2021-11-30, 19:57 1
Czlowieki odwrócili uwagę. Straciła czujność.
Zgłoś
pazuzu 2021-11-30, 20:20 1
J🤬iutki, pięknie się ogląda takie akcje
Zgłoś
Juzwa 2021-11-30, 20:39 2
Jesse.Pinkman napisał/a:

Jeśli zwierzyna dalej nie ucieka to co z nią zrobił? Porozmawiał o tolerancji?

Może nie był głodny, tylko chciał podupcyć?
Zgłoś
Matzdorf 2021-11-30, 20:52 2
pazuzu napisał/a:

J🤬iutki, pięknie się ogląda takie akcje

I właśnie przez takich debili co rajcuje takie "dzikie widowisko" teraz zamiast dzikiej afryki jest africa park gdzie zjeby jeżdzą, hałasują i przez to zwierzęta nie mogą już polegać na swoich instynktach. Gepardy (najlepsze z kotowatych) i inne wymierają bo nudni z życia jadą i muszą sobie nagrać dziką naturę siedząc w zabezpieczonym aucie w klatce, a pozniej fapia na widok likeow...
Zgłoś
pazuzu 2021-11-30, 21:11 3
Matzdorf napisał/a:

I właśnie przez takich debili co rajcuje takie "dzikie widowisko" teraz zamiast dzikiej afryki jest africa park gdzie zjeby jeżdzą, hałasują i przez to zwierzęta nie mogą już polegać na swoich instynktach. Gepardy (najlepsze z kotowatych) i inne wymierają bo nudni z życia jadą i muszą sobie nagrać dziką naturę siedząc w zabezpieczonym aucie w klatce, a pozniej fapia na widok likeow...

Oj już nie p🤬l, byłeś kiedyś na safari? To nie jest zamknięty park tylko w c🤬j wielki teren gdzie zwierząta zachowują się normalnie, Ci akurat mieli farta że trafili na taką akcję
Zgłoś
sothis 2021-11-30, 21:49
pazuzu napisał/a:

Oj już nie p🤬l, byłeś kiedyś na safari? To nie jest zamknięty park tylko w c🤬j wielki teren gdzie zwierząta zachowują się normalnie, Ci akurat mieli farta że trafili na taką akcję

Zgadzam się, gdyby nie hajsy z takich źródeł to obstawiam wyj🤬e zwierzaków do zera, bo nikt jakoś nie ma zapału do skutecznej ochrony jak nie ma z tego zysku.
Dziś byłem w rezerwacie, z którego nie ma hajsu. Tabliczka o zakazie... wszystkiego. Np schodzenia ze ścieżek, wjazdu samochodem, hałasowania, wędkowania, wprowadzania psów i co tam jeszcze. No generalnie full ochrona.

No to tabliczka i przepisy wspomniane wyżej. Obok - powyjebywane zużyte grille jednorazowe, sterty smieci, wyjeżdżone samochodami, budowa domku na terenie rezerwatu (nie wiem jakim cudem, Bareja w c🤬j), nasrane psami oczywiście.... Generalnie z rezerwatem miało to wspólnego tyle, co dowolne chaszcze, gdzie młodzież przychodzi łoić browarki.
Zgłoś
Dark-Side 2021-11-30, 22:10 1
Ale tam musi być ruch turystyczne że te dzikie zwierzęta nie sp🤬alają przed ludźmi. Drapieżniki i duże roślinożerne wiadomo że nie koniecznie ale te antylopy... W pl za c🤬ja by to nie przeszło.
Zgłoś
sothis 2021-12-01, 1:04 1
mariusz3pl napisał/a:

Ale tam musi być ruch turystyczne że te dzikie zwierzęta nie sp🤬alają przed ludźmi. Drapieżniki i duże roślinożerne wiadomo że nie koniecznie ale te antylopy... W pl za c🤬ja by to nie przeszło.

Mieszkasz w pl? Ja mam niebywałe szczęście i zaszczyt i przyjemność od urodzenia żyć w stolicy naszego wspaniałego kraju. I wczoraj oglądałem sarny z... Bo ja wiem... 30 metrów? 50 metrów? C🤬j wie, nie mierzyłem. Głupie k🤬y nic się nie boją, ścieżka rowerowa idzie wałem wislanym, one pasa się poniżej. Stoisz, one pasa się poniżej i mają na Ciebie wyj🤬e.
A dziki to już wogole hardcore. Widziałem jak 'bezdomny' chlebkiem z ręki karmił. No, ściemniam. Upuszczał zeby sk🤬iel w łapę go nie uj🤬, ale dziczek zbierał mu to spod wyciągniętej ręki.
Wogole dziki w miastach to ciekawy temat...
Zgłoś
Justynka99 2021-12-01, 6:07 1
@up,
w Krakowie też zwierzęta podeszły do miasta jak był ten pierwszy pandemiczny lockdown, bo hałasy w nocy przestały płoszyć. Regularnie w centrum miasta widuję lisy, kilka razy zdarzyło się zobaczyć stado dzików idących do supermarketu (pewnie jakieś wyrzucane resztki je zwabiły), sarny też się czasem widuje.

A w Warszawie w Lesie Kabackim to nawet przed pandemią dość często widywałam sarny kilka metrów od ścieżki spacerowej.
Zgłoś
baronturbina 2021-12-01, 8:28
Podchodzi jak kobiety na Black feudał w Sinsey.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 12 miesięcy. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem