18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Lexter 2021-11-30, 19:25 4
Dobrze , że przy starcie nie pierdnął
Zgłoś
ququa 2021-11-30, 19:27
zawiodłem się ...... nie zjadł żadnego ludzia
Zgłoś
KonioBijca 2021-11-30, 19:43 1
ququa napisał/a:

zawiodłem się ...... nie zjadł żadnego ludzia

Mało tego... Nie wiadomo, czy cokolwiek zjadł.
Zgłoś
Jesse.Pinkman 2021-11-30, 19:48 39
KonioBijca napisał/a:

Mało tego... Nie wiadomo, czy cokolwiek zjadł.

Jeśli zwierzyna dalej nie ucieka to co z nią zrobił? Porozmawiał o tolerancji?
Zgłoś
dogip 2021-11-30, 19:57 1
Czlowieki odwrócili uwagę. Straciła czujność.
Zgłoś
pazuzu 2021-11-30, 20:20 1
Jebaniutki, pięknie się ogląda takie akcje
Zgłoś
Juzwa 2021-11-30, 20:39 2
Jesse.Pinkman napisał/a:

Jeśli zwierzyna dalej nie ucieka to co z nią zrobił? Porozmawiał o tolerancji?

Może nie był głodny, tylko chciał podupcyć?

Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Zgłoś
Matzdorf 2021-11-30, 20:52 2
pazuzu napisał/a:

Jebaniutki, pięknie się ogląda takie akcje

I właśnie przez takich debili co rajcuje takie "dzikie widowisko" teraz zamiast dzikiej afryki jest africa park gdzie zjeby jeżdzą, hałasują i przez to zwierzęta nie mogą już polegać na swoich instynktach. Gepardy (najlepsze z kotowatych) i inne wymierają bo nudni z życia jadą i muszą sobie nagrać dziką naturę siedząc w zabezpieczonym aucie w klatce, a pozniej fapia na widok likeow...
Zgłoś
pazuzu 2021-11-30, 21:11 3
Matzdorf napisał/a:

I właśnie przez takich debili co rajcuje takie "dzikie widowisko" teraz zamiast dzikiej afryki jest africa park gdzie zjeby jeżdzą, hałasują i przez to zwierzęta nie mogą już polegać na swoich instynktach. Gepardy (najlepsze z kotowatych) i inne wymierają bo nudni z życia jadą i muszą sobie nagrać dziką naturę siedząc w zabezpieczonym aucie w klatce, a pozniej fapia na widok likeow...

Oj już nie pierdol, byłeś kiedyś na safari? To nie jest zamknięty park tylko w chuj wielki teren gdzie zwierząta zachowują się normalnie, Ci akurat mieli farta że trafili na taką akcję
Zgłoś
sothis 2021-11-30, 21:49
pazuzu napisał/a:

Oj już nie pierdol, byłeś kiedyś na safari? To nie jest zamknięty park tylko w chuj wielki teren gdzie zwierząta zachowują się normalnie, Ci akurat mieli farta że trafili na taką akcję

Zgadzam się, gdyby nie hajsy z takich źródeł to obstawiam wyjebane zwierzaków do zera, bo nikt jakoś nie ma zapału do skutecznej ochrony jak nie ma z tego zysku.
Dziś byłem w rezerwacie, z którego nie ma hajsu. Tabliczka o zakazie... wszystkiego. Np schodzenia ze ścieżek, wjazdu samochodem, hałasowania, wędkowania, wprowadzania psów i co tam jeszcze. No generalnie full ochrona.

No to tabliczka i przepisy wspomniane wyżej. Obok - powyjebywane zużyte grille jednorazowe, sterty smieci, wyjeżdżone samochodami, budowa domku na terenie rezerwatu (nie wiem jakim cudem, Bareja w chuj), nasrane psami oczywiście.... Generalnie z rezerwatem miało to wspólnego tyle, co dowolne chaszcze, gdzie młodzież przychodzi łoić browarki.
Zgłoś
Franz-Maurer 2021-11-30, 22:10 1
Ale tam musi być ruch turystyczne że te dzikie zwierzęta nie spierdalają przed ludźmi. Drapieżniki i duże roślinożerne wiadomo że nie koniecznie ale te antylopy... W pl za chuja by to nie przeszło.

Tutaj Kolekcja
Zgłoś
sothis 2021-12-01, 1:04 1
mariusz3pl napisał/a:

Ale tam musi być ruch turystyczne że te dzikie zwierzęta nie spierdalają przed ludźmi. Drapieżniki i duże roślinożerne wiadomo że nie koniecznie ale te antylopy... W pl za chuja by to nie przeszło.

Mieszkasz w pl? Ja mam niebywałe szczęście i zaszczyt i przyjemność od urodzenia żyć w stolicy naszego wspaniałego kraju. I wczoraj oglądałem sarny z... Bo ja wiem... 30 metrów? 50 metrów? Chuj wie, nie mierzyłem. Głupie kurwy nic się nie boją, ścieżka rowerowa idzie wałem wislanym, one pasa się poniżej. Stoisz, one pasa się poniżej i mają na Ciebie wyjebane.
A dziki to już wogole hardcore. Widziałem jak 'bezdomny' chlebkiem z ręki karmił. No, ściemniam. Upuszczał zeby skurwiel w łapę go nie ujebal, ale dziczek zbierał mu to spod wyciągniętej ręki.
Wogole dziki w miastach to ciekawy temat...
Zgłoś
Justynka99 2021-12-01, 6:07 1
@up,
w Krakowie też zwierzęta podeszły do miasta jak był ten pierwszy pandemiczny lockdown, bo hałasy w nocy przestały płoszyć. Regularnie w centrum miasta widuję lisy, kilka razy zdarzyło się zobaczyć stado dzików idących do supermarketu (pewnie jakieś wyrzucane resztki je zwabiły), sarny też się czasem widuje.

A w Warszawie w Lesie Kabackim to nawet przed pandemią dość często widywałam sarny kilka metrów od ścieżki spacerowej.
Zgłoś
baronturbina 2021-12-01, 8:28
Podchodzi jak kobiety na Black feudał w Sinsey.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów