📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
"kto ci kurwa ukradł marzenia?!" i jeb z buta
kurwa ale spojler... myślałem że przetłumaczysz o co chodzi w tym filmie a tu whooy. Od kilku film dni wiruje w sieci ale za góry lodowe nie jestem w stanie ich zrozumieć tego ich kartoflowego angielskiego
jak dla mnie akcja w Uk a nie w USA wiec różnie może być z odpowiedzialnością za ten piękny cios )))
piwo dla ojca, czyli są jeszcze mężczyźni w anglii
co on tam gada, że co on mu z dziećmi zrobił? zrozumiałem fart albo fuck i nie wiem co gorsze
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów