Wyciąłem fragment z wywiadu trwającego ponad 9 minut z dzisiejszej konferencji.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Już wczorajszej
Niepokonany w dwudziestu ośmiu walkach
A pokonany w dwóch ostatnich walkach
Oszukany w dwóch ostatnich walkach
A pokonany w dwóch ostatnich walkach
Uwolniony z miasta Włocławka
Andrzej Gołota, Gołota, Gołota, Gołota x4
Myślę sobie czerwcowego poranka
Gdyby tu było przedszkole przyszłości
Niepokonany w dwudziestu dziewięciu walkach
Greenpoint i Milwakee chleją z radości
A pokonany w dwóch jedynych walkach
Kolejny oponent na kolankach
Dobry był... Zawsze ten numer leciał u mnie kilkukrotnie przed walkami i to tak, żeby było słychać wszędzie dookoła. Ale życie jest niestety brutalne. Andrzej. Przepraszam. Weź ty już skończ tę farsę i jedź na grzyby albo do tańca z gwiazdami bo to jest po prostu bez sensu. Śp. Pershing (zarządca Pruszkowa, który był chyba na jego wszystkich walkach) Zapytał, czemu się poddałeś? Gołota - odpowiedział, że się przestraszył - psycha siadła i po zawodniku i to się zaczęło powtarzać. Szkoda gadać - emerytura i to by był koniec kariery.
pierdolisz andrzej.... odezwał sie polak, z czykago.......
Słuchaj zamknij kurwa pysk, bo Andrew całą karierę walczył pod polska flagą ! A niemiaszek Michalczewski z 50 zawodowych walk chyba 3 ostatnie stoczył jako "polak". Całą karierę w szwabskich barwach ! Niemcy do dzisiaj uznają Darka za swojego.
W dodatku pan Michalczewski jest przy Gołocie - delikatnie mówiąc - nikim. Dupy nawet nie wychylił po za swoją niemiecką ojczyznę. 10 lat dzierżył pas, ponieważ obijał ogórków.
Andrzejowi nie ma się co dziwić,trochę kasy trzeba jeszcze zarobić.
Walczy bo ma serce do boksu.
A że juz dawno powinien przestac to fakt.
Że Darek ogarnia temat to też fakt.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów