18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27
Ciężka praca
phrontch • 2019-08-10, 8:39
Według najnowszych badań naukowych poniższa praca leczy z depresji, weganizmu, feminizmu i innych zaburzeń psychicznych

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Janusz_k 2019-08-10, 15:21
Paatryk napisał/a:

@UP, UP UP
Ja pierdole, wy kurwa udajecie że nie wiecie jaką wagę ma standardowy worek z cementem?

Wiemy, ale to są większe worki takie jak u nas były i one miały 50kg. Zresztą to widać po nich że lekkie nie są.
Zgłoś
senpuu93 2019-08-10, 17:32 1
Jeśli to są dla was worki pięćdziesiątki, to gratulacje. Wyjdźcie z domu. Max 30kg. Worek o takiej objętości żeby ważył 50 musiałby być wypełniony nie wiem, kurwa, ołowiem.
Zgłoś
jbone 2019-08-10, 18:12
senpuu93 napisał/a:

Jeśli to są dla was worki pięćdziesiątki, to gratulacje. Wyjdźcie z domu. Max 30kg. Worek o takiej objętości żeby ważył 50 musiałby być wypełniony nie wiem, kurwa, ołowiem.

nastepny znawca-kolego worek 50 kg wapna to lita masa a swoje zajmuje.pod 30 kilowymi by sie tak nie uginali
Zgłoś
mackuu 2019-08-10, 19:58 2
jbone napisał/a:

w szopce nie mam bimbru tylko plantacje zioła ciulu.

Skoro przywiązujesz taką wagę do nick'ów i masz PLANTACJE zioła w SZOPCE to może zmień swój nick na escobar czy medelin ?
Jak taki z ciebie gruby wiór, to pewnie stąd ta wiedza o workach 50kg...a nie czekaj, pisałeś coś o płodzeniu i pracy fizycznej. Sądząc po twoim sposobie wypowiadania, można śmiało stwierdzić, że ty bez wątpienia geny hołoty posiadasz, więc i ta "cenna" wiedza pewnie z tego źródła przyszła. Ciężka praca prostych ludzi dla rozwoju następnych pokoleń jest szlachetna i ją szanuję, ale ty to zmarnowałeś pozostając troglodytą "ciulu"
Zgłoś
misiekdublin 2019-08-10, 20:07
Paatryk napisał/a:

Chyba taki worek 50kg spadł ci na głowe w młodości albo Cie trzyma po wczoraj, bo watpię żeby ktokolwiek był w stanie pierdolić takie farmazony na trzeźwo i z zamysłem. Czy ten film Tobie wygląda na lata 80'? Przecież od razu widać że to worki standardowe 25kilowe. Myślisz durniu że ten karzeł udźwignął by z takim luzem 2x 50kg? Chyba sie za dużo bajek naogladałeś albo opowieści starego po bimbrze z tej Twojej szopki.
Aaaa, i jeszcze jedno. Skoro po imieniu jesteś w stanie określić kto co widział i kto co robił to polecam udać się do psychologa, bo prawdopodobnie te pierdolenie głupot ma inne podłoże niż stan nietrzeźwości.

oj pierdolisz, za gówniaka takie właśnie worki zapierdalałem po 50 kg na składzie budowlanym, wapno było po 35 kg, więć wiem jakie to ciężkie, jeśli ty nawet nie umiesz podnieść jednnego worka cementu to na chuj się tu wypowiadasz?
Zgłoś
Smokw 2019-08-10, 20:08 1
No i kurde dzięki jbone. Przez Twoje ujadanie pewnie już się nie dowiem co jest w tych workach i ile ważą. W ogóle to widzę, że bardzo merytoryczna dyskusja się wywiązała, także dorzucę swoje 3 groszę bo to na pewno nie są 25 kg cementu. 25 cementu ma niecałe 50 cm wysokości około 35 cm szerokości i 10 grubości. Te tutaj są większe, wystarczy wziąć proporcje ramion i wysokość głowy. Więc 50 kg cementu to też nie są bo są z kolei za wąskie. I za niskie . Może ktoś chociaż język rozpoznaje co to za kraj?
Zgłoś
DHLPIZDACWEL 2019-08-11, 10:01
HAL9000/2 napisał/a:

w sumie najgorzej ma ten co rzuca

Najgorzej to ma ten samochód co w chuj przeładowany dojechał....
Zgłoś
C................n 2019-08-11, 10:52
Za młodu nosiłem po 2x50 całymi dniami i 20 lat później kręgosłup mam w porządku. Jeśli ktoś nie ma dobrego kośćca, to i 1x25 mu zwichruje dyski.
Zgłoś
daymaker 2019-08-11, 20:17
I na chuj komu te HDSy?
Zgłoś
Kelmans 2019-08-12, 2:02 1
50kg niosą tak

a 150 kg tak

Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem