Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@UP, UP UP
Ja pierdole, wy kurwa udajecie że nie wiecie jaką wagę ma standardowy worek z cementem?
Wiemy, ale to są większe worki takie jak u nas były i one miały 50kg. Zresztą to widać po nich że lekkie nie są.
Jeśli to są dla was worki pięćdziesiątki, to gratulacje. Wyjdźcie z domu. Max 30kg. Worek o takiej objętości żeby ważył 50 musiałby być wypełniony nie wiem, kurwa, ołowiem.
nastepny znawca-kolego worek 50 kg wapna to lita masa a swoje zajmuje.pod 30 kilowymi by sie tak nie uginali
w szopce nie mam bimbru tylko plantacje zioła ciulu.
Skoro przywiązujesz taką wagę do nick'ów i masz PLANTACJE zioła w SZOPCE to może zmień swój nick na escobar czy medelin ?
Jak taki z ciebie gruby wiór, to pewnie stąd ta wiedza o workach 50kg...a nie czekaj, pisałeś coś o płodzeniu i pracy fizycznej. Sądząc po twoim sposobie wypowiadania, można śmiało stwierdzić, że ty bez wątpienia geny hołoty posiadasz, więc i ta "cenna" wiedza pewnie z tego źródła przyszła. Ciężka praca prostych ludzi dla rozwoju następnych pokoleń jest szlachetna i ją szanuję, ale ty to zmarnowałeś pozostając troglodytą "ciulu"
Chyba taki worek 50kg spadł ci na głowe w młodości albo Cie trzyma po wczoraj, bo watpię żeby ktokolwiek był w stanie pierdolić takie farmazony na trzeźwo i z zamysłem. Czy ten film Tobie wygląda na lata 80'? Przecież od razu widać że to worki standardowe 25kilowe. Myślisz durniu że ten karzeł udźwignął by z takim luzem 2x 50kg? Chyba sie za dużo bajek naogladałeś albo opowieści starego po bimbrze z tej Twojej szopki.
Aaaa, i jeszcze jedno. Skoro po imieniu jesteś w stanie określić kto co widział i kto co robił to polecam udać się do psychologa, bo prawdopodobnie te pierdolenie głupot ma inne podłoże niż stan nietrzeźwości.
oj pierdolisz, za gówniaka takie właśnie worki zapierdalałem po 50 kg na składzie budowlanym, wapno było po 35 kg, więć wiem jakie to ciężkie, jeśli ty nawet nie umiesz podnieść jednnego worka cementu to na chuj się tu wypowiadasz?
w sumie najgorzej ma ten co rzuca
Najgorzej to ma ten samochód co w chuj przeładowany dojechał....
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów