18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Ciężka praca
phrontch • 2019-08-10, 8:39
Według najnowszych badań naukowych poniższa praca leczy z depresji, weganizmu, feminizmu i innych zaburzeń psychicznych

Zgłoś
Halman 2019-08-10, 9:02 45
w sumie najgorzej ma ten co rzuca
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2019-08-10, 9:16 17
Bardzo dobrze skoordynowana ekipa...
Zgłoś
andrzejrobert75 2019-08-10, 10:35 1
szybciej niż widlakiem.
Zgłoś
kigam 2019-08-10, 10:51 1
worki na oko po 50 kg. Kręgosłup siada jak nic.
Zgłoś
jbone 2019-08-10, 10:53 7
kigam napisał/a:

worki na oko po 50 kg. Kręgosłup siada jak nic.

zgadzam się kolego .po dwa czyli 100 kilo na karku:)

prawdziwe pytanie brzmi: ile było początkowo na pace zanim ktoś zaczął nagrywać ile zostało na pace i ile oni mają płacone za dniówkę
Zgłoś
Lee225 2019-08-10, 10:58 6
U nas by piznął takim workiem to by się rozłożył jak stara kurwa.
Zgłoś
Paatryk 2019-08-10, 10:58 5
@UP, UP UP

Ja pierdole, wy kurwa udajecie że nie wiecie jaką wagę ma standardowy worek z cementem?
Zgłoś
Smokw 2019-08-10, 11:05 2
Paatryk napisał/a:

@UP, UP UP
Ja pierdole, wy kurwa udajecie że nie wiecie jaką wagę ma standardowy worek z cementem?

Hmmm.... a to na pewno jest cement?
Zgłoś
jbone 2019-08-10, 12:26 7
Paatryk napisał/a:

@UP, UP UP

w dzisiejszych czasach kiedy Polska jest w Unii jest to 25kg na materiały sypkie(unijne normy o których pewnie chuja wiesz tłuku)

dobra- nie wiem czy trolujesz czy nie ale robisz z siebie ciula tak czy siak.zapytaj ojca albo dziadka po ile były pakowane materiały budowlane w latach 80,do dziś mam w szopce worki 50 kilo ze starym cementem i wapnem więc nie pierdol mi tu o standardach.poza tym masz na imie patryk wiec pewnie spłodziła cie jakaś pizda co roboty fizycznej na oczy nie widziała.

Smokw napisał/a:

Hmmm.... a to na pewno jest cement?

nieważne co 50 kg to 50kg może być nawet cukier puder.
Zgłoś
Paatryk 2019-08-10, 12:43 14
jbone napisał/a:

w dzisiejszych czasach kiedy Polska jest w Unii jest to 25kg na materiały sypkie(unijne normy o których pewnie chuja wiesz tłuku)
dobra- nie wiem czy trolujesz czy nie ale robisz z siebie ciula tak czy siak.zapytaj ojca albo dziadka po ile były pakowane materiały budowlane w latach 80,do dziś mam w szopce worki 50 kilo ze starym cementem i wapnem więc nie pierdol mi tu o standardach.poza tym masz na imie patryk wiec pewnie spłodziła cie jakaś pizda co roboty fizycznej na oczy nie widziała.
nieważne co 50 kg to 50kg może być nawet cukier puder.

Chyba taki worek 50kg spadł ci na głowe w młodości albo Cie trzyma po wczoraj, bo watpię żeby ktokolwiek był w stanie pierdolić takie farmazony na trzeźwo i z zamysłem. Czy ten film Tobie wygląda na lata 80'? Przecież od razu widać że to worki standardowe 25kilowe. Myślisz durniu że ten karzeł udźwignął by z takim luzem 2x 50kg? Chyba sie za dużo bajek naogladałeś albo opowieści starego po bimbrze z tej Twojej szopki.
Aaaa, i jeszcze jedno. Skoro po imieniu jesteś w stanie określić kto co widział i kto co robił to polecam udać się do psychologa, bo prawdopodobnie te pierdolenie głupot ma inne podłoże niż stan nietrzeźwości.
Zgłoś
ProVVe 2019-08-10, 12:50
Wydaję mi się, że nie są to 50kg worki. Chociaż miałem w pracy małe woreczki metalowych elementów po 60kg każdy i musiałem jeden w jedna, drugi w drugą rękę i zapierdalać kilkadziesiąt metrów. Najlepszy był chłopaszek taki ciężki jak ten worek ( 61kg czystej furii ). Spojrzał, że ten jeden sobie biorę i wrzucam na ramię to z rozpędu w chodzie chwycił i chciał z nim iść ... No finał mógł być tylko jeden hahah. Jakby napotkał jakies pole siłowe, a worek spoglądał na niego w niemym zadowoleniu

Ola gringo
Zgłoś
pve11 2019-08-10, 13:56
Gdzie nie spojrzę tam dyskryminacja kobiet. Dlaczego tu żadna nie pracuje? Pierdoleni szowiniści chcą zawładnąć światem przez wykluczenie kobiet. Feministki do ataku!

Gdyby socjaliści rozumieli ekonomię, nie byliby socjalistami.
Zgłoś
JednorękiBandyta 2019-08-10, 13:56 1
Paatryk napisał/a:

Chyba taki worek 50kg spadł ci na głowe w młodości albo Cie trzyma po wczoraj, bo watpię żeby ktokolwiek był w stanie pierdolić takie farmazony na trzeźwo i z zamysłem. Czy ten film Tobie wygląda na lata 80'? Przecież od razu widać że to worki standardowe 25kilowe. Myślisz durniu że ten karzeł udźwignął by z takim luzem 2x 50kg? Chyba sie za dużo bajek naogladałeś albo opowieści starego po bimbrze z tej Twojej szopki.
Aaaa, i jeszcze jedno. Skoro po imieniu jesteś w stanie określić kto co widział i kto co robił to polecam udać się do psychologa, bo prawdopodobnie te pierdolenie głupot ma inne podłoże niż stan nietrzeźwości.

Haha dokładnie... na pewno nie ma tam 50 kg w worku pierwsze co prawie każdy pewnie rozkminiał ile tam jest kg myślę ze na pewno bliżej 25 niż 50 kg....jak ktoś nie miał styczności z budową bądź inną pracą fizyczną, możę sb na oko porównać z cukrem pakowanym po 1kgx10 i niech sb teraz pomyśli jaką objętość i mase ma 5 takich wielopaków, x 2 zrzucanych w podobny sposob co na filmiku A widzisz jbone i jemu podobni mimo iż się mylą będą najbardziej obrażać i wymądrzać się a najprawdopodobniej w dupie byli i gówno widzieli no bo jednak 50 kg na worek to tam na pewno nie ma....
Zgłoś
jbone 2019-08-10, 14:28
Paatryk napisał/a:

obsrańcu w krajach 3-go świata normy unijne nie obowiązują i filmik może być nawet z 2019,tam nadal jest zacofanie.

ps.w szopce nie mam bimbru tylko plantacje zioła ciulu.
ps2.jak dla ciebie karzeł to facet 170cm to masz coś z oczami.przypatrz uważnie na jakiej wysokości jest naczepa.ciulu.
ps3.to na pewno nie są worki 25kg może jakieś nieformatowe 35-40kg(jakby to były 25 to rzucałby nimi o ziemie zamiast podawać-przecież 25 kg to pryszcz).ciulu.
ps4.patryk kurwa pytałeś czemu ci takie zjebane imię dali?przecież w szkole musisz mieć przejebane...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów