worki na oko po 50 kg. Kręgosłup siada jak nic.
zgadzam się kolego .po dwa czyli 100 kilo na karku:)
prawdziwe pytanie brzmi: ile było początkowo na pace zanim ktoś zaczął nagrywać ile zostało na pace i ile oni mają płacone za dniówkę
Ja pierdole, wy kurwa udajecie że nie wiecie jaką wagę ma standardowy worek z cementem?
@UP, UP UP
Ja pierdole, wy kurwa udajecie że nie wiecie jaką wagę ma standardowy worek z cementem?
Hmmm.... a to na pewno jest cement?
@UP, UP UP
w dzisiejszych czasach kiedy Polska jest w Unii jest to 25kg na materiały sypkie(unijne normy o których pewnie chuja wiesz tłuku)
dobra- nie wiem czy trolujesz czy nie ale robisz z siebie ciula tak czy siak.zapytaj ojca albo dziadka po ile były pakowane materiały budowlane w latach 80,do dziś mam w szopce worki 50 kilo ze starym cementem i wapnem więc nie pierdol mi tu o standardach.poza tym masz na imie patryk wiec pewnie spłodziła cie jakaś pizda co roboty fizycznej na oczy nie widziała.
Hmmm.... a to na pewno jest cement?
nieważne co 50 kg to 50kg może być nawet cukier puder.
w dzisiejszych czasach kiedy Polska jest w Unii jest to 25kg na materiały sypkie(unijne normy o których pewnie chuja wiesz tłuku)
dobra- nie wiem czy trolujesz czy nie ale robisz z siebie ciula tak czy siak.zapytaj ojca albo dziadka po ile były pakowane materiały budowlane w latach 80,do dziś mam w szopce worki 50 kilo ze starym cementem i wapnem więc nie pierdol mi tu o standardach.poza tym masz na imie patryk wiec pewnie spłodziła cie jakaś pizda co roboty fizycznej na oczy nie widziała.
nieważne co 50 kg to 50kg może być nawet cukier puder.
Chyba taki worek 50kg spadł ci na głowe w młodości albo Cie trzyma po wczoraj, bo watpię żeby ktokolwiek był w stanie pierdolić takie farmazony na trzeźwo i z zamysłem. Czy ten film Tobie wygląda na lata 80'? Przecież od razu widać że to worki standardowe 25kilowe. Myślisz durniu że ten karzeł udźwignął by z takim luzem 2x 50kg? Chyba sie za dużo bajek naogladałeś albo opowieści starego po bimbrze z tej Twojej szopki.
Aaaa, i jeszcze jedno. Skoro po imieniu jesteś w stanie określić kto co widział i kto co robił to polecam udać się do psychologa, bo prawdopodobnie te pierdolenie głupot ma inne podłoże niż stan nietrzeźwości.
Gdyby socjaliści rozumieli ekonomię, nie byliby socjalistami.Chyba taki worek 50kg spadł ci na głowe w młodości albo Cie trzyma po wczoraj, bo watpię żeby ktokolwiek był w stanie pierdolić takie farmazony na trzeźwo i z zamysłem. Czy ten film Tobie wygląda na lata 80'? Przecież od razu widać że to worki standardowe 25kilowe. Myślisz durniu że ten karzeł udźwignął by z takim luzem 2x 50kg? Chyba sie za dużo bajek naogladałeś albo opowieści starego po bimbrze z tej Twojej szopki.
Aaaa, i jeszcze jedno. Skoro po imieniu jesteś w stanie określić kto co widział i kto co robił to polecam udać się do psychologa, bo prawdopodobnie te pierdolenie głupot ma inne podłoże niż stan nietrzeźwości.
Haha dokładnie... na pewno nie ma tam 50 kg w worku pierwsze co prawie każdy pewnie rozkminiał ile tam jest kg myślę ze na pewno bliżej 25 niż 50 kg....jak ktoś nie miał styczności z budową bądź inną pracą fizyczną, możę sb na oko porównać z cukrem pakowanym po 1kgx10 i niech sb teraz pomyśli jaką objętość i mase ma 5 takich wielopaków, x 2 zrzucanych w podobny sposob co na filmiku A widzisz jbone i jemu podobni mimo iż się mylą będą najbardziej obrażać i wymądrzać się a najprawdopodobniej w dupie byli i gówno widzieli no bo jednak 50 kg na worek to tam na pewno nie ma....
Chyba taki worek 50kg spadł ci na głowe w młodości albo Cie trzyma po wczoraj, bo watpię żeby ktokolwiek był w stanie pierdolić takie farmazony na trzeźwo i z zamysłem. Czy ten film Tobie wygląda na lata 80'? Przecież od razu widać że to worki standardowe 25kilowe. Myślisz durniu że ten karzeł udźwignął by z takim luzem 2x 50kg? Chyba sie za dużo bajek naogladałeś albo opowieści starego po bimbrze z tej Twojej szopki.
obsrańcu w krajach 3-go świata normy unijne nie obowiązują i filmik może być nawet z 2019,tam nadal jest zacofanie.
ps.w szopce nie mam bimbru tylko plantacje zioła ciulu.
ps2.jak dla ciebie karzeł to facet 170cm to masz coś z oczami.przypatrz uważnie na jakiej wysokości jest naczepa.ciulu.
ps3.to na pewno nie są worki 25kg może jakieś nieformatowe 35-40kg(jakby to były 25 to rzucałby nimi o ziemie zamiast podawać-przecież 25 kg to pryszcz).ciulu.
ps4.patryk kurwa pytałeś czemu ci takie zjebane imię dali?przecież w szkole musisz mieć przejebane...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów