📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Warszawskie skakanie
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
trzeba sobie radzic , Ja robiłem jako ogrodnik i było ciężko
kamillamir napisał/a:
trzeba sobie radzic , Ja robiłem jako ogrodnik i było ciężko
Jak to ciężko? Najlepszy nawóz na ziemi, kwiatuszki rosnęły że hohoho!
"To jest życie "
Czy ktoś z was pracował lub pracuje na takim wyyysoookkim dźwigu?? Czy na górze macie Toi Toia czy lejecie i sracie z góry na ziemię ?
lm65 napisał/a:
Czy ktoś z was pracował lub pracuje na takim wyyysoookkim dźwigu?? Czy na górze macie Toi Toia czy lejecie i sracie z góry na ziemię ?
Nie ma TOI-TOIa
Jak masz sraczkę no to sorry, masz problem, jak chce Ci się lać to lejesz z góry, to jest akurat suwnica bramowa o wysokości kabiny ponad 40m.
Kibli nie ma nawet na KEJI czyli na nabrzeżu, oczywiście zalezy od firmy, w każdym razie w szatni każdy operator ma stoperan W placu (ale to raczej przez kierowców) między kontenerami w polach składowych leży pełno butelek z moczem i czasem można właśnie trafić na gówno
Tak ciekawostkę jebnę.
Jeden kontener to około 40-50 dolarów, średnio zdejmuję się go/ładuje się go 1-3 minuty. Więc pójście do kibla to kwestia 20-40 minut w tym czasie łatwo policzyć, że to może być nawet 20 kontenerów nie licząc kosztów postoju statku chyba 3900 dolców za godzinę~ info jakoś z przed paru lat za mały statek.
Policz ile dolarów kosztuję Twoja kupa jeśli będziesz miał awarię
To gdzie miał się wysrać? W kabinie narobić?
Pracowałem jako operator żurawi w stoczni remontowej ,sralem do siatki jak już przycisnęło i zucalem to do morza. Najlepiej wspominam jak później mewy dawały nura w moje gowno myśląc ze to gastro xd
Na tej wysokości to nawet po stoperanie napelnilbym nogawki do pełna.
Balastu dorzucił do przeciwwagi
Chuj_WIELKI napisał/a:
Balastu dorzucił do przeciwwagi
Co będzie, jak zmieni wyważenie dźwigu?
Jak by się opar o tą wiszącą barierkę to miał by lepsze parcie. Lecąc w duł
Pracuję jako operator żurawia wieżowego i nie miałem jeszcze sytuacji żebym się wysrał czy wyszczał na górze w kabinie. Jak jest sytuacja alarmowa to schodzę na dół. w chuju mam ich stratę pieniędzy i czasu. Jeszcze nikt nawet nie pierdnął jak szedłem do kibla. Nie słyszałem jeszcze że kogoś zwolnili za to że poszedł za potrzebą.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów