📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
SkoPio1 napisał/a:
Jakieś objaśnienie tego tańca?
Rykoszety od podłoża. Tazy z nich kurwa "fachowcy"
I to jest piękne
Nie każdy "sprzątanie" traktuje w tradycyjny, konserwatywny sposób.
podbieg krokiem tanecznym
Znalazłem na Google Maps prawdopodobny adres tej kamerki "1551 Av. Mal. Juarez Távora, Sao Vicente, Sao Paulo".
Zdjęcia z 2019 roku, czyli jak wynika z opisu, tego samego roku, w którym funkcjonariusz zakończył służbę.
Obecnie miejsce wygląda nieco lepiej (co widać na ujęciu z kamery i na zdjęciu w artykule źródłowym). Widocznie na emeryturze miał chłop więcej czasu na majsterkowanie przy swoim "apartamencie". Dbał o obejście, chociaż nie wiem czy takie zamiatanie zasadniczo zmieniało okolicę, natomiast narażało go na bliskie spotkanie z brudasami na pierdafonach. Generalnie te ich lepianki wyglądają jak bunkry. Wyszedł w klapkach posprzątać i sprzątneli go zamachowcy również w klapkach.
Zdjęcia z 2019 roku, czyli jak wynika z opisu, tego samego roku, w którym funkcjonariusz zakończył służbę.
Obecnie miejsce wygląda nieco lepiej (co widać na ujęciu z kamery i na zdjęciu w artykule źródłowym). Widocznie na emeryturze miał chłop więcej czasu na majsterkowanie przy swoim "apartamencie". Dbał o obejście, chociaż nie wiem czy takie zamiatanie zasadniczo zmieniało okolicę, natomiast narażało go na bliskie spotkanie z brudasami na pierdafonach. Generalnie te ich lepianki wyglądają jak bunkry. Wyszedł w klapkach posprzątać i sprzątneli go zamachowcy również w klapkach.
Emerytowany gliniarz w Brazylii? Fiu, fiu - i tak miał sporo szczęścia w życiu
bercisko napisał/a:
SkoPio1 napisał/a:
Jakieś objaśnienie tego tańca?
Rykoszety od podłoża. Tazy z nich kurwa "fachowcy"
chuja się znacie na klimacie w brazylii..
bez klapków był, i wbiegł na nagrzany chodnik. xD
obejrzyjcie jeszcze raz. może być z muzyką z Benny Hilla.
Podjazd u Canarinhos to lawa
W Sao Vicente (miejscowość nadoceaniczna) o tej porze (tj. 8 września ok. g. 16-tej) było jakieś 26 stopni, więc całkiem znośnie (początek brazylijskiej wiosny). Widać jak strzelec zmienia linię strzału, aby nie trafić podskakiwacza. Ten musiał ostro wyhamować bieg, aby nie wleźć pod lufę. Zaczął odruchowo brykać jeszcze na jezdni przekonany, że w ten sposób uniknie rykoszetów/odprysków. Brudas popylający połowę życia na bosaka raczej ma platfusy jak podeszwy butów. Albo sprawdzał czy to na pewno właściwy cel, albo miał coś do przekazania zanim postrzelony wyzionie ducha. Co ciekawe większość strzałów nie była kierowana w głowę tylko w korpus. Leżący plecami na podjeździe raczej nie reagował na nawierzchnię, jak poparzony, póki jeszcze się ruszał. Później mógł stracić przytomność/czucie.
viking19 napisał/a:
chuja się znacie na klimacie w brazylii..
bez klapków był, i wbiegł na nagrzany chodnik. xD
obejrzyjcie jeszcze raz. może być z muzyką z Benny Hilla.
W Sao Vicente (miejscowość nadoceaniczna) o tej porze (tj. 8 września ok. g. 16-tej) było jakieś 26 stopni, więc całkiem znośnie (początek brazylijskiej wiosny). Widać jak strzelec zmienia linię strzału, aby nie trafić podskakiwacza. Ten musiał ostro wyhamować bieg, aby nie wleźć pod lufę. Zaczął odruchowo brykać jeszcze na jezdni przekonany, że w ten sposób uniknie rykoszetów/odprysków. Brudas popylający połowę życia na bosaka raczej ma platfusy jak podeszwy butów. Albo sprawdzał czy to na pewno właściwy cel, albo miał coś do przekazania zanim postrzelony wyzionie ducha. Co ciekawe większość strzałów nie była kierowana w głowę tylko w korpus. Leżący plecami na podjeździe raczej nie reagował na nawierzchnię, jak poparzony, póki jeszcze się ruszał. Później mógł stracić przytomność/czucie.
za darmo nie dostał ołowiu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów