📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:35
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Robi co musi. Niejedna baba nie dałaby rady w tym czasie zaparkować.
Ten film powinien mieć tytuł "tytan"
Co z tego jak otworzy drzwi do mieszkania,rzuci wszystko i wszystkich w przedpokoju i pójdzie film oglądać z piwem w ręku
też tak robię, czyste lenistwo że by nie chodzić dwa czy trzy razy
Ten dzieciak to upośledzony? Wygląda na 7 lat, a chodzić nie potrafi...
Nie każdy bohater nosi peleryne
Gówniak w czerwonym ma z 12 lat. Jeśli nie jest sparaliżowany, to chyba nie chciał dobrowolnie wysiąść z auta.
Drapula Ty to nazywasz lenistwem ja to nazywam praktycznoscią. ostatnio mialem z siostrą przejsc z 150 metrów zeby jej kola zmienic na zimowe mowie do niej pewnie nie wezmiesz dwoch kół (alu lekkie z oponami)
no nie. to mowie ok ja sobie wrzuciłem jedno na łeb i dwa w rekach
szła jak ksiezniczka i tak sobie mysle pozniej ze za rok wrzuce sobie na łeb dwai bede niósł jebany komplet
no nie. to mowie ok ja sobie wrzuciłem jedno na łeb i dwa w rekach
szła jak ksiezniczka i tak sobie mysle pozniej ze za rok wrzuce sobie na łeb dwai bede niósł jebany komplet
Sam jestem samotnym ojcem od 8 lat. To taki standard przy małych dzieciach. Silownia za darmo.
@up Podziwiam. Ale najgorsze jest to, ze jak idzie samotna matka to wszyscy jej współczuja ale jak idzie samotny ojciec to przez puste łby większości ludzi nie przetoczy się myśl, że matka to kurwa była i porzuciła rodzinę tylko zaczynają myśleć, że co facet jej takiego strasznego robił, że nawet nie miała jak zabrać ze sobą swoich dzieci
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów