18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
Ciężkie początki
c................r • 2013-09-07, 23:31
Rozmawia dwóch kolegów:
- Ciężko jest być pedofilem w dzisiejszych czasach???
- Z początku ciężko, ale później są święcenia...
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
profil22 2013-09-08, 12:02 3
kijowe i stereotypowe nie ma browca...
Zgłoś
Snoon 2013-09-08, 12:25 7
zabawne i prawdziwe jest piwo...
Zgłoś
Kaskader_Mike 2013-09-08, 12:30
Wyciągnięte z własnego doświadczenia?
Zgłoś
Plecionkarz 2013-09-08, 18:36 7
Najwięcej pedofilów jest wśród pedałów. Stereotyp księdza jest przez nich wykorzystywany dla odwrócenia uwagi. A poza tym jak jakiś ksiądz ma ciągoty do młodych chłopaków to nie nazywajmy tego zjawiska: księdzem pedofilem tylko pedałem o skłonnościach pedofilskich który przy okazji pełni funkcję kapłana.
Zgłoś
L................R 2013-09-08, 18:49
@up ojciec ksiądz ?
Zgłoś
zombie111 2013-09-08, 18:56
Ale się spinacie, i wśród pedałów i wśród księży jest dużo pedzi, wśród księży bo łatwy dostęp do dzieci i nietykalność od KK, a wśród pedałów to nie wiem, bo są pojebani chyba, ale takie fakty.
Zgłoś
eligurf 2013-09-08, 20:44 1
@Plecionkarz

Idąc twoim tokiem myślenia to jak jakiś nauczyciel ma ciągoty do młodych chłopaków to nie nazywajmy tego zjawiska: nauczycielem-pedofilem tylko pedałem o skłonnościach pedofilskich który przy okazji pełni funkcję nauczyciela.

Problemem jest to że nauczyciele, niekiedy fałszywie oskarżeni z zemsty jakiegoś rozkapryszonego bachora, są od razu napiętnowani przez otoczenie, a księża w 99 % przypadków (nawet ewidentnych) kryci przez hierarchię.

Człowiek z wolną wolą może robić wszystko, człowiek wolny więcej.
Zgłoś
Plecionkarz 2013-09-08, 21:04
Sęk w tym że pedały to grupa która oczyszcza się ze wszystkich zarzutów o pedofilię jak tylko się da, wśród nich jest najwięcej pedofilów. Jeżeli mamy do czynienia z człowiekiem który jest homo i dodatkowo lubi młodych to trzeba nazywać rzeczy po imieniu a nie klasyfikować ich do jakiejś grupy zawodowej tak żeby pedały miały lepsze statystyki jeśli chodzi o ilość pedofilów. Bo to nie jest choroba zawodowa tylko wynaturzenie które dotyczy konkretnej grupy.
Zgłoś
milosciprzyjazn 2013-09-08, 22:32
@up

Jakieś wiarygodne źródła/statystyki? Czy po prostu wyciągasz argumenty z dupy?
Zgłoś
aichi 2013-09-08, 23:35
@up Podejrzewam że takowe da się znaleźć, jednak nie sposób potwierdzić ich wiarygodności.
Aczkolwiek mam wrażenie że @Plecionkarz przedstawia pewną rację swoim postem, gdyż "tęczowe" środowiska słyną z najróżniejszych skandali, które kryją jak mogą. Takie moje zdanie, maści mi nie trzeba.
Zgłoś
eligurf 2013-09-09, 8:21
@up
Gdyby faktycznie pedały słynęły ze skandali łamiąc przy okazji prawo to Nasz Dziennik i Radio Maryja o niczym innym by nie mówiły. Dla nich jednym problemem jest jednak to że dwaj faceci walą się w dupę poza uświęconą rodziną, co póki co nie jest przestępstwem, jeśli to nie moja dupa lub innej niezainteresowanej osoby.

Człowiek z wolną wolą może robić wszystko, człowiek wolny więcej.
Zgłoś
aichi 2013-09-09, 15:00
@up
A i mnie też by to nie obchodziło jeśli robili by to w zaciszach swoich domów, jednak ostatnie wydarzenia "promujące" taki styl życia oraz pakowanie zwykłym ludziom na siłę do głów ( A może niekoniecznie głów ) sprawiają że jestem przeciwny środowiskom gejowskim, bo właśnie to, że propagują już nawet dzieciakom w podstawówkach swoje dewiacje oznacza że chyba coś jest nie tak. Dodajmy do tego cały czas nagonkę na wszelakie medialne osobliwości, które są bardziej przeciw niż za, wyzywanie od homofobów, faszystów itp. itd. To w skrócie mógłbym nazwać jednym wielkim skandalem, które to homosiowe lobby stara się ukrywać i bagatelizować sprawę.

Ale homofobem nie jestem.
Bo ja się ich brzydzę, a nie boję.
Zgłoś
Herhard 2013-09-09, 22:36
Chcesz mieć łatwo? przejdź na islam.
Zgłoś
zippedin 2013-09-11, 21:59
Nudne już to jeżdzenie po księżulkach...

joł
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów