📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
Pewien mądry lekarz powiedział że gdyby faceci sikali na siedząco to nie mieli by problemów z prostatą, odkąd to usłyszałem sikam na siedząco jak tylko mogę uzasadnienie medyczne do znalezienia w necie:) Stosować powyżej 35lat
@Krakus76
Ja nie znam uzasadnienia medycznego, po prostu to jest chwila relaksu i mam wyjebane na cały świat, siadam sobie i pełen relaks a nie stres, chwila dekoncentracji i przestrzelisz obok a kobita będzie ci suszyła potem pół dnia głowę, bo nieładnie zrobiłeś.
Nie mówiąc o tym, że w kiblu jak to w kiblu zawsze znajdzie się jakaś mała lektura do poczytania. Jak widać zdrowo i kulturalnie jednocześnie
Ja nie znam uzasadnienia medycznego, po prostu to jest chwila relaksu i mam wyjebane na cały świat, siadam sobie i pełen relaks a nie stres, chwila dekoncentracji i przestrzelisz obok a kobita będzie ci suszyła potem pół dnia głowę, bo nieładnie zrobiłeś.
Nie mówiąc o tym, że w kiblu jak to w kiblu zawsze znajdzie się jakaś mała lektura do poczytania. Jak widać zdrowo i kulturalnie jednocześnie
pierdolona reklama z youtube -,-
też leje na siedząco co wynika z faktu, że jako człowiek prosty, nie mogę celować i czytać jednocześnie. Poza tym zawsze istnieje możliwość że zachce mi się srać więc wole być przygotowany
No tak, bo podczas szczania to wy jakąś epopeje zdążycie przeczytać...
Ja mam inne uzasadnienie, siadam tylko na MOIM kibelku, zeby mikro rozpryski szczyn nie chlapaly mi na kafelki, szczoteczki do zebow, podloge itd. itp.
Ja sikam i sram zawsze na stojaka, ponieważ boję się że mój long dong się pobrudzi.
Ja raz na uczelni szczałem i też deska opadła tylko efekt był taki że opadająca deska odbiła strumien moczu ktory rozbryznął się po calej kabinie.
Kible z PKP robią inwazję na prywatne toalety?
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów