📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ciekawe ile metrów bieżących chuja przeciągnęła? Pewnie więcej niż Nowak na Ukrainie autostrad wybudował
fck kto to coś w ogóle urodził. Glonojad i pustak
Człowiek by ja zamknal w dziczy na odludziu przywiązał to by dawala za darmo jej sie marzą takie wygody
Ona luksusowa bo bierze nawet trzysta za godzinę, dwie stówy pól
"zainwestowała" w siebie stosując terapie wstrzykiwania spermy w gardło. Pierwszy efekt już jest "wary" jak brzegi nocnika.
Zabawne jest to , że taka ma zrobiony ryj i może się to co niektórym podoba ale pewnie ma rozjebane piździsko bo z tym już nic nie robiła
tarpan napisał/a:
Ciekawe jak ta luksusowa dziwka będzie wyglądała za 10 lat?
Jak gówno, czyli w sumie... bez zmian.
Gdybym miał miliardy na koncie to takiej lukszury giirll bym nie tknął lol
Gdy bym ją zobaczył w nocy na cmentarzu to bym spierdalał ,słowo.
Hahaha znów ta patola Haseki?
Tyle tego gówna ma nawstrzykiwane w tą sparaliżowaną twarz, że ledwo idzie zrozumieć co mówi.
a potem miła dziewczyna z dwójką dzieci skrzywdzona przez los szuka...
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów