📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
ktoś jej powiedział że nie można zrozumieć tej "lukżury gerl"? Dykcja na poziomie murzyna prosto z buszu...
Ja pierdole, jakiś gołodupiec ją wyjebał na pożyczoną furę
To ten szon od porad analnych. Była już ostatnio
Facet z klasą i kasą, jeśli chce zwyczajnie poruchać, to zamawia sobie dwie luksusowe kurwy na noc - stać go na to. Na pewno nie będzie się męczył z takim dnem
Jej zapewne chodzi o po prostu głupiego, bogatego typa (bez żadnej klasy), który urodził się w bogatej rodzinie, albo dostał spadek i zrobi z siebie pantofla, żeby móc poruchać
Jej zapewne chodzi o po prostu głupiego, bogatego typa (bez żadnej klasy), który urodził się w bogatej rodzinie, albo dostał spadek i zrobi z siebie pantofla, żeby móc poruchać
Puszke mózgową chyba też ma botoksem wypełnioną
No dobra, ale jeśli znajdzie się już taki facet z dobrą furą (własną) i workiem pieniędzy, w drogim dobrze skrojonym garniturze, to co ona może mu zaoferować?Bo o tym jakoś nie wspomniała.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów