📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
klasyczny pojeb wszystkich zaczepia i z zaskoczenia napierdala prawie jak w nowej hucie
Jakim kurwa "powodzeniem"??? cwaniak rzuca się do wszystkich i miałem nadziej że chociaż jakis ogarnięty typ (nie używający "nigga" zamiast przecinka) go posprząta...
Kiedyś typ do mojej dziewczyny się przyczepił, że za długo siedziała w łazience na orlenie i jego dziunia nie mogła skorzystać. Koleś był znacznie masywniejszy ode mnie (mam 1,75m i 75kg on 1.9m ok 0,1tony wagi) zwróciłem mu uwagę by się uspokoił a wiadomo pan i władca, krótka spina.My poszliśmy do auta a on chyba poczuł się upokorzony, ruszył na mnie przy dystrybutorach, wyjąłem gaz pieprzowy z kieszenie i mówię dawaj kozaku zaraz dostaniesz przyprawą po ślepiach obleje ciebie benzyną podpale a ktoś to na pewno wrzuci na sadistic.pl. To facet bez słowa na pięcie się odwrócił i poszedł w drugą stronę . Tak wiem powiecie żem cwaniak, bo noszę gaz zawsze ale to zawsze przy sobie. >>>Często się przydaje choć ani razu go jeszcze nie użyłem.<<< Nawet w głupich spinach z obcymi zawsze wsadzam rękę w kieszeń ale go nie wyciągam, by nie siać agresji i dystans ok2m. Jestem pewniejszy siebie, bo wiem, że jak mnie zaatakuje, to się obronię. A przeciwnik swoje też myśli, pewnie ma obstawę, albo kosę w kieszeni.
Z jakiego partyzanta ? Jak mnie wkurwia takie pierdolenie, byli 1 na 1 twarzą do siebie, co miał mu kurwa baner wywiesić ze zaraz go uderzy ? Przecież oczywiste było, że nie zaczną grac w papier nożyce, w takiej sytuacji atakuje się jak najszybciej żeby zyskać przewagę. Typowe uliczne starcie, w którym nie obowiązują żadne zasady fair play. Jebani sadolowi fighterzy co jedyne walki widzieli w mortal kombat i tekkenie
@Lt_Ado, a mnie wkurwia jak ktoś coś pierdoli, a nie wie co Przewiń sobie do 0:58, zwróć uwagę na to, ze "nigga" pokazuje na coś na ziemi [przypierdala się do butów, do nawierzchni, do kurwa niewiadomo czego, bo niestety zbytnio bełkocze] i dopiero gdy ten drugi koleś kieruje wzrok na ziemie "nigga" zaczyna go napierdalać (gość patrzac się w ziemię nie mógł nawet zauważyć ciosu...). Więc tak, zajebał mu z partyzanta...
Akcja zakończyłaby się powodzeniem, gdyby go ktoś odstrzelił. Zabrakło mi takiego happy endu...
Ksiega ulicy mowi, "z partyzanta da sie kazdemu najebac, nawet Najmanowi".
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów