📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
okotdi napisał/a:
Mam corke tak pojebana, ze poszla, wbrew moim staraniom i tlumaczeniom, za ciapatym. Ehhhh...
Nic dziwnego ,skoro wychował ją ojciec o takich poglądach, normalna kolej rzeczy. Wybranek ma podobne zdanie o kobietach, nie rozumiem twojego zaskoczenia...
janusz_biznesu napisał/a:
Nic dziwnego ,skoro wychował ją ojciec o takich poglądach, normalna kolej rzeczy. Wybranek ma podobne zdanie o kobietach, nie rozumiem twojego zaskoczenia...
Czyli wg Ciebie dziecko zrobi zawsze, wszystko aby postawic sie rodzicom i zrobi odwrotnie do tego czego byla od malego uczona?
No to powodzenia zycze w przyszlym zyciu.
No i fajnej rodziny
okotdi napisał/a:
Czyli wg Ciebie dziecko zrobi zawsze, wszystko aby postawic sie rodzicom i zrobi odwrotnie do tego czego byla od malego uczona?
No to powodzenia zycze w przyszlym zyciu.
No i fajnej rodziny
Ale w którym momencie córka zrobiła na przekór Tobie? Przecież masz muzułmańską opinię o kobietach. Dziękuję za życzenia, mam fajną rodzinę i udane, dorosłe już dzieci.
Mezczyzna jest Panem domu!
Kobieta za nim ma podazac!
Jak jej sie nie podoba to niech sobie znajdzie innego.
Moja kobieta to wie i rozumie.
I jak cos jej nie pasuje to ja o tym wiem!
Jak u Ciebie jest inaczej to sie za jakis czas zdziwisz, ze jakis czarny kutas Ci zone posuwa.
Nadstawisz wtedy jej druga dziure?!
Chuj z Toba skoro takie sa twoje przekonania.
Wiec skoro moja corka nie mnie sluchala, tylko poszla wlasna droga, to niech sobie zyje jak chce.
Nic mi do tego. Czy bedzie z ha tfu... zydem, z ha tfu... muzulmaninem, czy ha tfu x2 z Toba.
Ma 18 skonczone i to jej wybor w ktore gowno chce wdepnac.
Pewnie nigdy nie byles w takiej sytuacji.
I Ci chujku tego nie zycze...
Moze za ktorys rok, Ci sie ten komentarz przypomni jak Ci brudas bedzie zone ruchal.
Albo Ty jego...
lol
Kobieta za nim ma podazac!
Jak jej sie nie podoba to niech sobie znajdzie innego.
Moja kobieta to wie i rozumie.
I jak cos jej nie pasuje to ja o tym wiem!
Jak u Ciebie jest inaczej to sie za jakis czas zdziwisz, ze jakis czarny kutas Ci zone posuwa.
Nadstawisz wtedy jej druga dziure?!
Chuj z Toba skoro takie sa twoje przekonania.
Wiec skoro moja corka nie mnie sluchala, tylko poszla wlasna droga, to niech sobie zyje jak chce.
Nic mi do tego. Czy bedzie z ha tfu... zydem, z ha tfu... muzulmaninem, czy ha tfu x2 z Toba.
Ma 18 skonczone i to jej wybor w ktore gowno chce wdepnac.
Pewnie nigdy nie byles w takiej sytuacji.
I Ci chujku tego nie zycze...
Moze za ktorys rok, Ci sie ten komentarz przypomni jak Ci brudas bedzie zone ruchal.
Albo Ty jego...
lol
to jest Islandia, Reykjavik. W tym miejscu jest teraz Guinness a w budynku z tylu gdzie te prostokatne okna jest Apotek Hotel
Geraldinio napisał/a:
Na szczęście w tych prawilnych krajach faceci się tak nie zaprawiają i upadek nie grozi.
Pijany facet nie daje dupy murzynowi i nie krzyczy do ojca "tato, ja go chcę!" a do męża "odchodzę z Mokebe!"
[ Dodano: 2024-10-25, 02:49 ]
A do obydwu: "Jacy to biedni ludzie, wpuśćmy ich", zacierając pizdę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów