📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Słabe, ale i tak o niebo lepsze od braci Cugowskich.
35i napisał/a:
Cienizna. Wole braci Figo & Fagot(dla debili, to był sarkazm).
O ja pierdole, jakiś ty błyskotliwy.
git produkcja to wielkie nieporozumienie, żerowanie na ludziach pokroju Chłopców do wzięcia. Tylko blok ekipa jest elegancka
podobno na nastepnym ksw popek do tej piosenki bedzie wychodził
Co to gówno robi ma głównej? A tak kwejdistic codzienna dawka "humoru"
Film nie będzie cieszył okrągłych łbów, branie leków dla cierpiących na zaniki mięśni czy po nawrotach nowotworowych jest dla cieniasów. Wolę swoje 29 cm czystego kabla niż przerostu serca i ryzyka zawału w wieku 43 lat.
upupupup jakie wy kurwa muly jestescie mnie kawalek moze nie cieszy , ale na ryju banan jest , troche dystansu , wolicie pedalow zapinajacych sie w dupe , albo goscia obcinajacego sobie jaja?
mrokussw napisał/a:
upupupup jakie wy kurwa muly jestescie
Po prostu mnie ta ich muzyka nie obchodzi, kurwa jego mać! To coś złego, że tego nie lubię? Mułów to w ZOO poszukaj.
Pozdrawiam.
decode21 napisał/a:
trochę domieszki techno
W jakim niby miejscu?
Discopolo, trochę domieszki techno, plus parę przekleństw i wyszła muzyka dla buraków. Figo fagot i Gang Albanii biją rekordy popularności. Społeczeństwo coraz głupsze.
Nigdy nie narzekałem na brak poczucia humoru i dystansu do rzeczywistości, ale są dwie rzeczy, które mnie niemiłosiernie irytują. Pierwsza to disco polo, a druga to Git Produkcja. Tylko widzę cokolwiek z tym związanego lub jak ludzie się tym podniecają, to mnie trafia szlag nagły.
Zresztą rzadko kiedy ktokolwiek wrzuca tu nowości muzyczne więc czemu takie coś tu się znajduje? I gdy przy normalnej muzyce rozpętuje się gównoburza typu "muzyka gatunku X to gówno" i nikomu to nie przeszkadza, tak tutaj jak się napisze cokolwiek krytycznego to od razu się jest mułem czy innym spinaczem.
Zresztą rzadko kiedy ktokolwiek wrzuca tu nowości muzyczne więc czemu takie coś tu się znajduje? I gdy przy normalnej muzyce rozpętuje się gównoburza typu "muzyka gatunku X to gówno" i nikomu to nie przeszkadza, tak tutaj jak się napisze cokolwiek krytycznego to od razu się jest mułem czy innym spinaczem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów