Dla zainteresowanych dodam że jest to sezon 15 a odcinek 3.
Dla zainteresowanych dodam że jest to sezon 15 a odcinek 3.
Inna sprawa, że bycie rudym w przypadku facetów działa na -10 do samozajebistości (nie to, co w przypadku szczupłych, wycyckowanych lasek...)
Spinaczy informuję, że mam w dupie wszelakie opinie
drum'n'bass | dubstep | breakcoreRozumiem popularność Top Gear... ale gdybym był aktorem znanym na całym świecie, pojechałbym po Clarksonie równie dobrze. Ciekawe, jak podstarzały tatusiek z prostatą przyjąłby równie porządny epitet...
Inna sprawa, że bycie rudym w przypadku facetów działa na -10 do samozajebistości (nie to, co w przypadku szczupłych, wycyckowanych lasek...)
jakbyś dostał tyle kasy co te 'gwiazdy' za występ w tym programie dałbyś się gównem obsmarować
- Jak to jest być rudym?
- Powiedział gość z łoniakami na głowie.
Rudy nie był mu dłużny.
Rozumiem popularność Top Gear... ale gdybym był aktorem znanym na całym świecie, pojechałbym po Clarksonie równie dobrze. Ciekawe, jak podstarzały tatusiek z prostatą przyjąłby równie porządny epitet...
A Ty kurwa nie masz prostaty?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów