Idź spać bo już późno jutro rano do gimnazjum wstajesz
J
first rule is do not do harm, unless you need to do harm, then do lots of harmUwielbiam Top Gear. Nie widziałem jeszcze bardziej naturalnych i wyluzowanych prezenterów. Oni tam są po prostu sobą i widać, że świetnie się dogadują. Pomyślcie, który innych show dopuścił by wystąpienie w rozciągniętej, spranej koszuli, w chujowej marynarce i żółtymi zębami? Dzisiaj zatrudniana jest armia stylistów i innych pedałów, którzy mówią prezenterom nawet jakie gacie mają włożyć. A w Top Gear mają na to wszystko wyjebane i to jest piękne. Najbardziej lubię, kiedy wybierają się w jakąś trasę, bo wtedy najlepiej widać to, o czym piszę.
J
no i
Uwielbiam Top Gear. Nie widziałem jeszcze bardziej naturalnych i wyluzowanych prezenterów. Oni tam są po prostu sobą i widać, że świetnie się dogadują. Pomyślcie, który innych show dopuścił by wystąpienie w rozciągniętej, spranej koszuli, w chujowej marynarce i żółtymi zębami? Dzisiaj zatrudniana jest armia stylistów i innych pedałów, którzy mówią prezenterom nawet jakie gacie mają włożyć. A w Top Gear mają na to wszystko wyjebane i to jest piękne. Najbardziej lubię, kiedy wybierają się w jakąś trasę, bo wtedy najlepiej widać to, o czym piszę.
no i
No i jest to najpopularniejszy program telewizyjny na świecie. Wynika, że tego właśnie chcą normalni ludzie.
Nie sorry, normalni faceci, bo to oni stanowią większość tej widowni.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów