18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Cnota na sprzedaż
BongMan • 2012-10-06, 11:15
Mieszkanka stanu Santa Catarina w południowej Brazylii, 20-letnia studentka Catarina Migliorini, wystawiła na sprzedaż swoje dziewictwo.

Catarina postanowiła stracić dziewictwo z mężczyzną, który do zakończenia aukcji, tj. do 15 października zaoferuje najwyższą kwotę. Na początku października cena wynosiła już 190 000 dolarów.

Większą część pozyskanych środków dziewczyna przekaże organizacji pozarządowej, która buduje nowoczesne mieszkania dla rodzin o niskich dochodach w jej ojczyźnie.

- Już teraz mówią o mnie, że jestem prostytutką, ja jednak patrzę na to jak na biznes. Zdarzy się to tylko jeden raz, a ja będę miała możliwość pomóc ludziom w potrzebie i również zmienić coś w swoim życiu. Teraz będę podróżować. I, bez względu na wszystko, nadal pozostanę romantyczną dziewczyną wierzącą w prawdziwą miłość - twierdzi Migliorini.

Kulminacja całego zdarzenia nastąpi w samolocie, w którym Catarina i zwycięzca aukcji o prawo do pierwszej nocy, wylecą z Australii do USA. Lot potrwa około 14 godzin, więc czasu na pewno im nie zabraknie.

Zanim zwycięzca odbierze to, za co zapłacił, zostanie przebadany pod kątem chorób wenerycznych.

A oto i ona:

Tu można licytować jak ktoś ma więcej niz 190 000$:
virginswanted.com.au/catarina-BID.html

Zainteresowanym przypominam, że Brazylia to światowa stolica AIDS

Nie zapomnij o grzebieniu, ty pierdolony jeleniu.
Fazi

Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
SLyBoogie 2012-10-06, 11:17 1
nic specjalnego...

Sie jebie sie ma.

...a jak sie ma to jest dupnie ;D
Zgłoś
rockface123 2012-10-06, 11:21 7
nie jest karłem i nawet chuja nie ma zawiodłem się. Ale przepłacił

Ślepota żywi świata szaleństwa
Krusząca się wiara, nie ma wątpliwości
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
Zgłoś
x................s 2012-10-06, 11:23
w realu musi być chujowa
Zgłoś
golip 2012-10-06, 11:39 11
Hehe a za "dziewictwo" kolesia dają 1300 dolarów. I gdzie tu sprawiedliwość?
virginswanted.com.au/alex-BID.html

Trzeźwość to stan przejściowy...
Zgłoś
pakicito 2012-10-06, 11:45 121
@up
niezłe masz, kurwa, zainteresowania
Zgłoś
x................s 2012-10-06, 11:48 8
na kolesia to pewnie jakieś stare penery bidują, bidula chyba gejem zostanie jak jakaś stara kurwa mu na ryju pizda usiądzie podczas pierwszego razu hahah
Zgłoś
smood 2012-10-06, 11:54 7
190.000 $ za wyginający gatunek...
Zgłoś
Emtecc 2012-10-06, 11:57 54
A co on właściwie wygina? oO
Zgłoś
merh 2012-10-06, 12:52 15
wyginający. O Miodku dopomóż, bo zbłądził!
Zgłoś
ozoq 2012-10-06, 13:54 4
Co za baran tyle zapłacił za mega przeciętną babkę. Za tyle kasy to miałby rok jebanie się całymi dniami w trójkącie z modelkami.
Zgłoś
BongMan 2012-10-06, 13:56 16
smood, Emtecc, kurwa macie po browarze Śmieję się jak pojebany

Nie zapomnij o grzebieniu, ty pierdolony jeleniu.
Fazi

Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
ProVVe 2012-10-06, 13:57 2
Idź pan w chuj... Kurestwo na masową skalę...

Ola gringo
Zgłoś
T34v2 2012-10-06, 14:02 2
Pewnie ma penisa. Gośc wygra aukcję a tu ZONK.
Zgłoś
think666 2012-10-06, 19:03 1
190.000$ za tą dziewczynę? Nie...

"drodzy userzy, jeśli wasz humor jest tak krótki jak długość waszych penisów, szczerze ubolewam."
Jacy moderatorzy tacy userzy.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów