Zapewne uznacie, że to "nic nowego". Ja uważam, że to po prostu kolejny głos w tej sprawie. Myślę, że miejscami jest całkiem ciekawy. Jeśli myślicie podobnie, dajcie piwo
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
60 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
przeciętny amerykanin zarabia tyle że koło chuja mu to lata co to Polska i gdzie leży to sie nie dziwie z ich wiedzy.
To nie jest kolejny głos tylko kolejny bełkot! Jaranie się hameryką to manga i chuj!
Smutne, że ten naród składający się w 90% z imigrantów ma tak małą wiedzę o reszcie świata, z której się wywodzi.
A najlepsze jest to, że jak wybrali mulatkę na miss stanów, to wielkie oburzenie. Jak to, przecież ona nie jest 'amerykanką'.
a ja kurwa w Liceum musiałem wykuć nazwy wszystkich pierdolonych stanów USA i znać prawie całą historię pierdolonego USA.
Oni tam się nie uczą nawet chyba o tym gdzie leży Ojropa.
Oni tam się nie uczą nawet chyba o tym gdzie leży Ojropa.
agathos napisał/a:
Jeśli myślicie podobnie, dajcie piwo
stać Cię na internet i kompa, a nie stać Cię na piwo?
Pozytywne murzyny Piwko
kogo to interesuje co żydki myślą o Polsce? w huju mi to szczyka co kto o nas myśli
dobrze ze dziadkowie i pradziadkowie tych grubych świń wyjechali za ocean....mniej smoków się po ulicach szwęda.
Filmik spoko, przynajmniej człowiek jest dowartościowany własną biedę nadrabia wiedzą ;( Nie stać cie to sobie chociaż pomarzysz i wyobrazisz, a taki hamburger ! Wiedza znikoma i IQ potrzebne do oddychania.
jest jakiś obowiązek żeby znać Polskę i naszą historię poza granicami? Rozumiem jeżeli ktoś ma Polskie korzenie, powinien się tym zainteresować. Gdyby nas nie uczyli w szkole geografii i historii, pewnie też wiedza na temat ameryki byłaby znikoma. Taka jest prawda i nie ma co sie oszukiwać.
Nie mam problemu z tym, że przeciętny Amerykanin nie wie nic o Polsce, mam problem z tym, że ludzie których rodzicami są Polacy nie znają nawet Polskiego.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów